ABBYY FineReader Corporate 16, 1 user, 3 ani

1.670,00 RON (TVA inclus)
-
Cod produs - SKU FR15CW-FMYL-XX

Descriere

Licenta de tip electronic cu link de download si cheie de activare

Termen de livrare electronic: ~ 24h

Descarcă broșura „FineReader PDF ca alternativă"Convertiți fișiere PDF, imagini de document și scanări cu o precizie de neegalat

ABBYY FineReader 16 este un instrument PDF universal care le permite lucrătorilor din domeniul informației să gestioneze eficient documentele într-un mediu de lucru digital. Folosind tehnologia OCR bazată pe inteligență artificială a ABBYY, facilitează digitizarea, preluarea, editarea, securizarea, partajarea și colaborarea la orice tip de document la locul de muncă modern.

Programul reduce limitările cauzate de documente și informații inaccesibile, care nu pot fi căutate; fluxuri de lucru pentru documente, inclusiv versiuni pe hârtie și digitale; sarcini care necesită utilizarea mai multor programe. Acest lucru permite lucrătorilor din domeniul informației să se concentreze pe domeniile lor de expertiză, mai degrabă decât să piardă timpul cu complexitatea sarcinilor administrative.


Ce este nou în ABBYY FineReader 16

  • Nouă interfață de utilizator în stil panglică
  • Noul instrument „Organizare pagini” pentru documente PDF
  • Aplicație nativă x64
  • Nucleul OCR îmbunătățit de ultimă generație
  • Gestionare simplificată a licențelor și implementare îmbunătățită pentru organizația dvs., inclusiv implementare în Microsoft Azure
  • Creați fișiere PDF care pot fi căutate din format SVG vectorial

Descoperiți caracteristicile cheie ale ABBYY FineReader PDF Standard
Editați și organizați fișierele PDF

FineReader PDF facilitează digitizarea, descărcarea, editarea, protejarea, partajarea și colaborarea la toate tipurile de documente în același flux de lucru. Acum lucrătorii din domeniul informației se pot concentra și mai mult pe cunoștințele lor și mai puțin pe sarcinile administrative

Colaborați și aprobați PDF-uri

Împărtășiți idei, colectați feedback de la echipa dvs. și aprobă documente. Utilizați instrumente de colaborare pentru a discuta și a lua decizii direct în PDF, selectând, adnotând și desenând în documentul dvs.

Protejați și semnați fișierele PDF

Reduceți riscurile de securitate atunci când partajați și stocați fișiere PDF. Aplicați și verificați semnăturile digitale, redactați informațiile sensibile, eliminați datele ascunse și gestionați accesul la documentele PDF.Creați și convertiți fișiere PDF

Luați o abordare digitală prin standardizarea documentației PDF și profitând de avantajele acesteia. Convertiți documente pe hârtie sau fișiere de orice format în fișiere PDF care pot fi căutate (conforme cu specificațiile ISO) sau convertiți fișierele PDF în Microsoft® Word, Excel® și peste 15 alte formate pentru o flexibilitate completă atunci când le editați și reutilizați.

Creați formulare PDF care pot fi completate

Creați și editați propriile formulare PDF interactive pentru a aduna eficient informații și a standardiza documentele. Creați formulare din diferite tipuri de câmpuri interactive, setați acțiuni, editați formulare PDF existente sau adăugați elemente de formular la un fișier PDF obișnuit.

Comparați documente în diferite formate

Identificați rapid și fiabil diferențele dintre două versiuni ale unui document în formate diferite, inclusiv scanări. Vă asigurăm că puteți identifica rapid modificările neautorizate, puteți verifica dacă modificările au fost făcute conform acordului sau dacă documentul nu a fost deloc modificat.


Exemple de aplicații industriale

Servicii juridice

FineReader PDF vă permite să obțineți echilibrul perfect între documentele pe hârtie și fișierele PDF. Acest instrument cuprinzător de gestionare a documentelor este suficient de precis pentru a gestiona documente în fiecare etapă a procesului juridic

Educaţie

Cu FineReader PDF, lectorii pot gestiona materiale de studiu centralizate și pot trimite informații digital studenților și altora din comunitatea academică.

Sector public

FineReader PDF oferă instituțiilor publice o soluție de încredere pentru a crea, converti, colabora și pregăti documente pentru arhivare în era digitală.


Cerințe hardware minime:

Sistem de operare Microsoft® Windows® 11/10
Implementare centralizată și virtualizare ABBYY FineReader 16 a fost testat pentru următoarele configurații:
  • Microsoft Windows Server 2022, 2019, 2016, 2012 R2 (folosind, de asemenea, Remote Desktop, RemoteApp și Remote Desktop Web Access)
  • Citrix Workspace App 1808 (folosind aplicația instalată accesibilă serverului), Citrix Virtual Apps and Desktops
Echipamente PC cu procesor x64 de 1 GHz (sau mai rapid)
2 GB RAM (4 GB recomandat); pe sistemele multiprocesor, este necesar un suplimentar de 512 MB de RAM pentru fiecare procesor suplimentar.
Este necesară o conexiune la internet pentru a activa numărul de serie.
Hard disk 1,6 GB de spațiu pe hard disk pentru o instalare tipică de program și 1,6 GB de spațiu liber pentru o funcționare optimă a programului
Placă grafică Placă grafică cu o rezoluție de 1024x768 sau mai mare
Formate de fișiere acceptate - Intrare PDF (2.0 sau o versiune anterioară), inclusiv PDF/A, PDF/UA
Formate grafice *: TIFF, JPEG, JPEG 2000, JBIG2, PNG, BMP, PCX, GIF, DjVu, XPS *
Formate editabile **: DOC (X) , XLS (X), PPT (X), VSD (X), HTML, RTF, TXT, ODT, ODS, ODP
Formate de salvare a documentelor PDF, inclusiv PDF/A (1a, 1b, 2a, 2b, 2u, 3a, 3b, 3u), PDF/UA
Formate grafice: TIFF, JPEG, JPEG 2000, JBIG2, PNG, BMP, PCX, DjVu
Formate editabile: DOC (X), XLS (X), PPTX, HTML, RTF, TXT, CSV, ODT
formate de cărți electronice: EPUB®, FB2

Detalii

SKU
FR15CW-FMYL-XX
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review