Descriere

Acronis Cyber Protect Home Office Essential Subscription 1 Computer- 1 year Essential Subscription 

Livrare in 24h.

Licentiere Electronica
Caracteristici Arhivare date, Clonare Hard disk, Recuperare date
Platforma Windows, MacOS
Numar PC-uri 1


Adevarata protectie cibernetica
O singura solutie personala care combina copierea de rezerva si antimalware impreuna pentru a va proteja de amenintarile actuale.
Ce mai e nou
Va asteptati ca datele, aplicatiile si sistemele dvs. sa fie intotdeauna disponibile. Acronis True Image 2021 face acest lucru oferind o protectie cibernetica adevarata, integrand copierea de siguranta si antimalware avansat intr-un singur pachet.Setati si uitati copierea de rezerva cu o protectie complete.

Nu veti pierde niciodata fisiere pretioase sau aplicatii costisitoare. Puteti oricand sa va restaurati sistemul intr-o clipa.
Copiile de rezerva flexibile va permit sa faceti o copie de rezerva a ceea ce doriti - de la imagini de sistem complete la fisiere individuale
Recuperarile sunt rapide si fiabile si, in doar cateva clicuri, puteti restabili intregul sistem pe acelasi hardware sau pe un hardware nou
Clonarea discurilor, recuperare unitatilor all-in-one, criptarea end-to-end si alte inovatii asigura intotdeauna siguranta datelor dvs.

Protectie in timp real

Protectia integrata in timp real si sistem de aparare bazat pe semnaturi functioneaza impreuna pentru a opri orice atac cibernetic de a va face rau, chiar daca aceste amenintari nu au mai fost vazute pana acum.
Detectarea comportamentala imbunatatita de AI opreste atacurile in timp real, inainte ca malware-ul sau criptojackerii sa provoace daune
Protectia prin filtrare web si videoconferinta pastreaza infectiile accidentale si hackerii nedoriti departe de datele dvs. valoroase

O solutie special conceputa pentru toate nevoile dvs. de protectie cibernetica inchide golurile de securitate, este mai usor de gestionat si costa mai putin decat utilizarea mai multor produse incompatibile.
Gestionarea tuturor protectiilor dvs. printr-o singura interfata intuitiva este mai usoara decat utilizarea unei alte interfete pentru mai multe solutii

Real-time protection Vulnerability assessment On-demand antivirus scans
Protectie in timp real
Cyberthreats sunt incontinua evolutie, in fiecare zi fiind raportate 350.000 de noi tipuri de malware. Tehnologia noastra antimalware integrata, îmbunatatita de AI, le blocheaza pe toate - chiar si pe cele care nu au mai fost vazute pana acum - prin verificarea fisierelor cu care interactionati pentru a detecta si a opri activitatea rau intentionata in timp real.
Evaluarea vulnerabilitatii
Multe atacuri cibernetice profita de slabiciunile de securitate din sistemul dvs. de operare sau din aplicatiile pe care va bazati zilnic. Instrumentul nostru de evaluare a vulnerabilitatilor verifica daca sistemul dvs. este susceptibil la orice vulnerabilitate cunoscuta, atribuie niveluri de severitate acestor vulnerabilitati si recomanda actualizari de securitate pentru a va mentine in siguranta. 
Scanari antivirus la cerere
Asigurati-va ca amenintarile nu se ascund pe computerul dvs. scanand dupa malware cand doriti. Alegeti o scanare rapida a fișierelor care sunt cele mai frecvent afectate in cazul malware-ului sau efectueaza o scanare completa a sistemului pentru a verifica totul. Puteti programa o scanare sau rula una facand clic pe un buton.
Web filtering Videoconference protection Visual protection dashboard
Filtrare web
Majoritatea site-urilor web sunt utile, informative sau distractive - dar altele sunt concepute pentru a injecta malware in sistemul dvs. sau pentru a adauga escrocherii, stiri false si amenintari de phishing. Noua noastra protectie blocheaza automat acele adrese URL daunatoare in momentul in care cineva incearca sa le viziteze.
Protectie la videoconferinta
Deoarece aplicatiile de lucru precum Zoom, Cisco Webex si Microsoft Teams sunt utilizate pentru a mentine oamenii familia si prietenii conectati, nu au suport IT care să le asigure securitatea. Noile protectii Acronis opresc atacurile de injectare malware si impiedica hackerii sa exploateze aceste instrumente pe computerul dvs.
Tablou de bord de protectie vizuala
Datele tale sunt valoroase, dar si timpul tau. De aceea, tabloul nostru de protectie va permite sa rulati rapid scanari, sa gestionati liste de excludere si elemente din carantina etc. si sa va monitorizati protectia dintr-o privire cu afisari grafice ale fisierelor verificate, amenintari gasite, amenintari oprite si starea scanarilor.

Detalii

SKU
HOEASHLOS21
Categorii
Brand
Numar calculatoare
1 calculator
Subscriptie
1 an

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review