Adobe Animate CC, Windows/Mac, licenta educationala, subscriptie anuala

1.030,00 RON (TVA inclus)
-
Cod produs - SKU 65297552BA01B12

Descriere

Adobe Photoshop CC, Windows/Mac, licenta educationala, subscriptie anuala


Animarea aproape orice

Creați animații interactive pentru jocuri, emisiuni TV, aplicații și site-uri web. Programul vă permite să dați viață unui desen animat sau unui banner publicitar. Vă permite să creați doodle-uri și avatare animate. Vă ajută să aduceți dinamism conținutului digital al cursurilor și infograficelor. Cu Animate, puteți publica instantaneu pe mai multe platforme în aproape orice format, astfel încât conținutul dvs. să poată fi bucurat de spectatori pe orice ecran.

Intră în joc.

Instrumentele puternice pentru lucrul cu ilustrații și animații facilitează crearea de elemente interactive web și mobile pentru jocuri și publicitate. Software-ul vă permite să construiți lumea jocului, să dezvoltați ecranul de deschidere și să integrați sunetul. Animațiile pot fi partajate ca experiențe de realitate augmentată. Animate oferă toate instrumentele pentru proiectarea și codificarea activelor.


Publicați pe orice platformă

Pentru a ajunge la public folosind computere, dispozitive mobile și televizoare, tot ce trebuie să faceți este să vă exportați animațiile pe mai multe platforme. Acceptă formate precum HTML5 Canvas, WebGL și Flash/Adobe AIR, precum și platforme personalizate precum SVG. Nu trebuie să scrieți cod pentru a adăuga elementele acestuia la proiecte și pentru a crea caracteristici


Depășește-ți limitele creative.

Aduceți-vă conceptele în 3D în doar câțiva pași. Cu o interfață de utilizator intuitivă, vă puteți concentra pe aducerea la viață a viziunii tale creative, de la reclamă la artă abstractă, suprareală și conceptuală. Creați text 3D și personalizați formele de bază direct în Dimension, apoi adăugați materiale bogate în diferite regiuni.

Aflați ce nou se poate face.

Facem constant îmbunătățiri și funcții noi pentru Animate. Calitatea de membru Creative Cloud înseamnă că aveți întotdeauna acces la funcțiile nou lansate. Mai jos discutăm câteva dintre cele mai recente actualizări.

Construcție avansată

Combinați caracterul, montajul și mișcarea într-o singură componentă care poate fi ușor editată sau amestecați și potriviți pentru a personaliza fiecare element.

Distribuiți și publicați rapid

Cu un singur clic, vă puteți partaja opera de artă pe rețelele sociale în formatul de ieșire preferat. Acum, cu suport pentru Twitter, YouTube și Vimeo, precum și GIF-uri animate.

Panoul de resurse

Acest panou, care acceptă acum clipuri audio și animații suplimentare, are resurse gata făcute pentru a vă accelera munca. Alegeți dintr-o varietate de personaje, fundaluri, platforme audio și elemente de mișcare.

Detalii

SKU
65297552BA01B12
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review