NOU

Adobe Creative Cloud Toate aplicațiile pentru Win/Mac. (25 +) - pentru școli primare și gimnaziale

150,00 RON (TVA inclus)
-
Cod produs - SKU 65297232BB02A12

Descriere

Adobe Creative Cloud Toate aplicațiile pentru ENG Win/Mac. (25 Licență Plus) - pentru școli primare și gimnaziale 

Pretul afisat este per licenta.

Cantitatea minima 25 licente

Se califica exclusiv scolile primare si gimnaziale

Creative Cloud prezinta o colecție de peste 20 de aplicatii atat desktop cat si mobile. Oricine ati fi, designer, producator de film, fotograf, web-developer, Creative Cloud va ofera acces la o multitudine de aplicatii de talie mondiala. Toate aceste aplicatii vor fi la un click distanta atunci cand vine inspiratia.

Aplicatii incluse:

Aplicatii Servicii Aplicatii Mobile
Photoshop CC

Illustrator CC

Behance

Device Preview

Brush CC

Capture CC

InDesign CC

InCopy CC

Extract

Fonts

Color CC

Comp CC

Dreamweaver CC

Acrobat DC Pro

PDF services

PhoneGap Build

Aviary Photo Editor

Illustrator Draw

Lightroom Classic

XD CC

Portfolio

Publish Online

Illustrator Line

Lightroom for Mobile

Lightroom CC

Animate CC

Sign

Spark

Photoshop Express

Photoshop Fix

Premiere Pro CC

After Effects CC

Story Plus

Share Online

Photoshop Mix

Premiere Clip

Bridge CC

Prelude CC

Team ProjectsRush CC

Shape CC

Audition CC

Character Animator CC

Sketch

Spark Page

Media EncoderSpark Post

Spark VideoSpark Post


Adobe Premiere Rush

Posibilitatea de a crea si partaja video online oriunde in lume. Premiere Rush o aplicație complet nouă de înregistrare, editare și partajare video care vă permite să lucrați din orice loc, atât pe dispozitive mobile, cât și pe calculator.
Adobe XD

Prototipuri activate vocal si dimensiune dinamica. Acum prototipurile pot raspunde la la declansatoarele vocale si pot reproduce sunetul inregistrat anterior, iar dimensiunea dinamica ajusteaza automat dimensiunea pentru a se potrivi oricarui ecran.Adobe Photoshop

Mult mai multe optiuni bazate pe continut. Photoshop ofera un mediu de utilizare intuitiv si instrumente noi pentru un control mai bun si mai eficient al proiectului dumneavoastra. Testati functiile reproiectate ale: Content-Aware Fill, Frame tool, modul de Simetrie si multe altele.
Photoshop & Lightroom

Pentru pasionatii de fotografii. Organizarea, editarea, stocarea si partajarea fotografiilor oriunde prin intermediul Lightroom. Creati presetari ce se vor sincroniza automat intre dispozitove, editare automata cu un singur click si chiar imbunatatirea fotografiilor cu ajutorul curbelor si efectul tonului divizat.


Adobe Illustrator

Perfomanta crescuta datorita unui flux de lucru lin. Modificati simultan obiecte din toate plansele de arta cu ajutorul editarii globale. Efectuati tranzitii de culoare fotorealiste cu ajutorul instrumentului Freeform Gradient. Posibilitatea de previzualizare a sute de fonturi direct in proiect.

Adobe InDesign

Redimensionarea automata a textului, imaginilor si a graficii. Folosind tehnologia Adobe Sensei, Content-Aware redimensioneaza automat imaginile pentru a se potrivi cadrului. 


Adobe Photoshop

Photoshop pentru IPad-ul dumneavoastra. Oriunde va veni inspiratia aveti la indemana straturile Photoshop, pensulele si toate celelalte instrumente pentru a crea. 

Adobe Fresco

O noua abordare indrazneata a desenului. Noua aplicatie de desen si pictura pentru acele dispozitive care suporta Apple Pencil și touch.


Photoshop & Lightroom

Sincronizarea presetarilor si profilurilor. Acces de pe orice dispozitiv cu un singur click. Inclusiv sursele proprii sunt acum disponibile oriunde de pe PC, mobile sau browser. 


Stabilitatea si performanta crescuta in ultima versiune

Au fost adaugate o varietate mare de instrumente noi, cum ar fi completarea videoclipurilor cu content-aware si multe altele. Imbunatatirea functiilor de editare a animatiei

Transferul foii de calcul intr-un nou sablon de animatie bazat pe date pentru a genera o vizualizare in Adobe Premiere Pro.

Licenţa dvs. Creative Cloud individuală vă permite să vă instalaţi aplicaţiile pe mai mult de un computer, să activaţi (să vă autentificaţi) pe două, dar să le utilizaţi numai pe un singur computer la un moment dat.

Instalare: pe unul sau mai multe computere sau dispozitive. Activaţi: până la două computere sau dispozitive. Utilizare: pe un singur computer sau dispozitiv simultan

Puteţi instala aplicaţii Creative Cloud pe mai multe computere, indiferent de sistemul de operare.

Puteţi activa Creative Cloud pe maximum două computere. 

Puteţi utiliza software-ul numai pe câte un computer la un moment dat. 

Construit pentru a vă accelera afacerea, Adobe Creative Cloud oferă companiei dvs. acces la cele mai bune aplicații și servicii creative din lume, de îndată ce acestea sunt lansate. 

Detalii

SKU
65297232BB02A12
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review