Adobe Illustrator CC, Windows/Mac, licenta educationala, subscriptie anuala

1.030,00 RON (TVA inclus)
-
Cod produs - SKU 65272372BB01A12

Descriere

Adobe Illustrator CC, Windows/Mac, licenta educationala, subscriptie anuala

Livrare electronica in 24h!

Licenta educationala are aceleasi caracteristici tehnice si functionale ca licenta business, producatorul ofera discounturi substantiale pentru zona educationala. Acest soft poate fi achizitionat doar de catre categoriile mentionate mai jos:

Studenti, organizatiile academice, biblioteci, muzee, organizatiile non-profit, profesori. 


Brand

Adobe

Valabilitate

1 An

Numar dispozitive

2 ale aceluiasi utilizator

Versiune

ESD (Download)

Tip licenta

Educationala

Arhitectura

32/64 Biti

Limba

Engleza

Sistem operare

Mac OS X, Microsoft Windows 10, Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1


Stadiul actual al tehnologiei din domeniul ilustrației.

Software-ul cu grafică vectorială de standard industrial vă permite să creați sigle, pictograme, desene, tipografie și ilustrații pentru imprimare, web, videoclipuri și mobil.    Aplicatii incluse     Servicii
Adobe Illustrator CC

Lucrări emblematice de orice dimensiune.

Obțineți toate instrumentele de desenat de care aveți nevoie pentru a transforma forme și culori simple în logo-uri sofisticate, pictograme și grafică. Lucrările artistice Illustrator sunt bazate pe software-ul cu grafică vectorială, deci pot fi reduse pentru ecranele dispozitivelor mobile sau pot fi extinse până la dimensiunea panourilor — și vor arăta mereu clare și frumoase.O tipografie superbă care spune totul.

Încorporați numele unei companii într-o siglă, creați o broșură sau simulați un design de site web cu cele mai bune instrumente de scriere de pe piață. Adăugați efecte, gestionați stiluri și editați caractere individuale pentru a crea modele tipografice care exprimă perfect mesajele dvs.

Adobe Illustrator CC


Adobe Illustrator CC

Atrageți atenția oriunde ați fi.

Creați desene libere sau trasați și recolorați fotografiile importate pentru a le transforma în opere de artă. Utilizați ilustrațiile dvs. oriunde, inclusiv în articolele imprimate, în prezentări, pe site-uri web, bloguri și rețele de socializare.Puterea profesioniștilor vine ca standard.

Cu performanța rapidă, receptivă și cu instrumentele de precizie, este ușor să vă concentrați asupra designului, nu asupra procesului. Reutilizați grafica dvs. vectorială în documente. Lucrați fără întreruperi cu alte aplicații Cloud Creative, cum ar fi Photoshop, InDesign, XD și Premiere Pro. Illustrator face ca adăugarea lucrărilor artistice în designuri, videoclipuri și multe altele să se facă într-o clipă.

Adobe Illustrator CC


Descarca varianta de incercare

Detalii

SKU
65272372BB01A12
Categorii
Brand

Te-ar putea interesa si

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review