21%

Adobe Photoshop Elements 2023 ENG Win / Mac - licenta electronica

380,00 RON (TVA inclus) 485,00 RON
-
Cod produs - SKU 65318845AD01A00

Descriere

Adobe Photoshop Elements 2023 ENG Win / Mac - licenta electronica

Livrare electronica.

  • Cod producator: 65318845AD01A00
  • Platformă: Windows, macOS
  • Licență: comercială (COM) - perpetuă
  • Formă: versiune electronică
  • Limba: engleza
  • Magazinul este autorizat de:

     

Fiți creativ pentru a vă împărtăși poveștile de viață.

Adobe AI, opțiunile de editare automată și asistența la fiecare pas facilitează transformarea inspirației tale creative în opere de artă.
Substituent

Fotografiile perfecte sunt la doar câțiva pași.

Cele mai bune fotografii sunt la doar câteva clicuri distanță. Cea mai dificilă muncă este realizată de inteligența artificială și de opțiunile automate de la Adobe Sensei, astfel încât să vă puteți concentra pe a vă transforma viziunea în realitate. 

Fotografiile perfecte sunt la doar câțiva pași.

60 de ediții ghidate vă ajută să vă dezvoltați abilitățile cu ușurință. Urmând acești pași, puteți face câteva ajustări de bază, puteți crea creații reale și tot ce se află între ele.

Substituent
Substituent

Teme personalizate și partajare ușoară.

Fotografiile grozave ar trebui să fie bine afișate. Puteți face acest lucru cu prezentări de diapozitive dinamice, sloganuri sincere și alte modificări creative.

Organizare fără probleme.

Eliminați automat dezordinea și găsiți instantaneu fotografii și videoclipuri cu etichete inteligente, recunoaștere facială și multe altele. Toate acestea datorită inteligenței artificiale Adobe Sensei. Structura de directoare este copiată automat pentru o recuperare ușoară, astfel încât să puteți lucra fără stres.

Substituent
Substituent Substituent Substituent

Transformă-ți fotografiile în artă în cel mai scurt timp.

Doar faceți clic pentru a aplica fotografiilor tale efecte inspirate de opere de artă celebre sau stiluri de artă populare. Puteți aplica efectul întregii fotografii sau unei părți a acesteia.

Creați fotografii cu mișcare adăugată.

Adăugați suprapuneri în mișcare, cum ar fi fulgi de zăpadă sau scântei, la fotografiile dvs. și creați rame foto animate distractive. Apoi salvați fotografiile ca fișiere MP4 pentru a le partaja pe rețelele sociale și în alte locuri.

Deformați fotografiile pentru a se potrivi cu orice formă.

Așezați o fotografie în alta, înfășurând-o în jurul unei cupe, de exemplu, sau potrivindu-o în forma lentilei ochelarilor de soare ai subiectului.

Substituent Substituent Substituent

Adăugarea de mișcare la fotografiile tale.

Doar faceți clic și fotografia dvs. preferată este pusă în mișcare. Programul va genera un fișier animat MP4 sau GIF eficient care simulează mișcarea camerei într-un plan sau spațiu. După această transformare ușoară, puteți partaja materialul pe rețelele sociale.

Fiecare față în unghiul perfect.

Asigurați-vă că toți cei din fotografie sunt îndreptați în aceeași direcție, ajustând automat aranjamentul fețelor. Este un instrument excelent pentru corectarea selfie-urilor.

Caracteristici de corectare a părților feței.

Deschideți-vă ochii automat, reparați zâmbetele și multe altele pentru a vă ajuta să obțineți fotografia perfectă. Detalii

SKU
65318845AD01A00
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review