35%

Adobe Premiere Elements 2022 ENG Win / Mac - DVD

330,00 RON (TVA inclus) 510,00 RON
-
Cod produs - SKU APE2022

Descriere

Adobe Premiere Elements 2022 ENG Win / Mac - DVD

Livrare gratuita 1-2 zile.

  • Platformă: Windows, macOS
  • Licență: comercială (COM) - perpetuă
  • Limba: engleza
  • Magazinul este autorizat de:

     


Editare automată. Filme uimitoare. Creații personalizate.

Spune-ți poveștile și împărtășește-ți amintirile într-un mod creativ. Distrați-vă transformându-vă clipurile video în filme grozave, cu editare automată și indicații pas cu pas. Editarea, crearea, organizarea și partajarea videoclipurilor dvs. așa cum doriți nu a fost niciodată mai ușoară.
Substituent

Vrei să descoperi magia filmului?

Tu faci planuri. Ajutăm la implementare. Inteligența artificială Adobe Sensei și opțiunile automate îl fac rapid, ușor și distractiv. 

Filmele perfecte sunt la doar câțiva pași.

Editările ghidate facilitează efectuarea de ajustări rapide și adăugarea de efecte distractive, tranziții și animații în timp ce vă dezvoltați abilitățile.

Substituent
Substituent

Fă ceva memorabil.

Filmele sunt doar începutul. Puteți crea prezentări de diapozitive, postări animate pe rețelele sociale, colaje video și multe altele pentru a le partaja pe site-uri web, rețele sociale și alte formate. 

Organizare fără probleme.

Eliminați automat dezordinea și găsiți instantaneu fotografii și videoclipuri cu etichete inteligente, recunoaștere facială și multe altele. Toate acestea datorită inteligenței artificiale a lui Adobe Sensei. Structura de directoare este copiată automat pentru o recuperare ușoară, astfel încât să puteți lucra fără stres.

Substituent


Substituent Substituent Substituent

Adăugarea de suprapuneri animate distractive

Faceți orice film mai atractiv adăugând fluturi zburători, inimi înconjurătoare și alte animații frumoase și jucăușe. Puteți obține un aspect complet nou în doar câțiva pași simpli.

Ajustarea zonelor întunecate și luminoase

Dezvăluie detalii ascunse în zonele cele mai întunecate și luminoase ale videoclipurilor tale pentru a face fiecare fotografie mai bogată.

Expunere dublă grozavă

Dubla expunere vă permite să obțineți magia filmului. Urmați acești pași simpli pentru a recrea videoclipul din interiorul fotografiei și pentru a combina avantajele acestor formate.

Substituent Substituent Substituent

Adăugarea de suprapuneri animate

Prezintă fragmente video cu suprapuneri opace animate. Puteți aplica diferite forme și stiluri de animație înregistrărilor întregi sau scenelor selectate și să le utilizați ca tranziții.

Creați filme time-lapse

Puteți transforma câteva fotografii sau videoclipuri într-un film time-lapse care accelerează acțiunea.

Animarea cerului în fotografiile tale

Atrageți atenția publicului dvs. mutând cerul static.

Substituent

Substituent

Substituent

Înghețați cadre și mutați subtitrările

Îngheață cadrul videoclipului și pune pe el un mesaj emoționant atrăgător.

Creați efecte amuzante de buclă

Programul vă permite să buclați un segment dintr-un videoclip cu redare înainte și inversă. Apoi puteți exporta acest efect ca fișier GIF animat sau un scurt clip video.

Efecte panouri de sticlă

Adăugând o suprapunere video, puteți crea un efect de tranziție care dă impresia că acțiunea scenei acționează în spatele sticlei.

Detalii

SKU
APE2022
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review