Affinity Designer 2 Mac/Win - licenta permanenta

AFFINITY
390,00 RON (TVA inclus)
-
AFFINITY

Descriere

Affinity Designer 2 Mac/Win - licenta permanenta

Livrare electronica


Designer de afinitateAffinity Designer 2VECTOR WARP

Acest supliment extrem de puternic și foarte solicitat vă permite să aplicați un efect de deformare vectorială nedistructivă oricărui text sau grafic vectorial. Editarea oricărui deformare oferă o vizualizare live super-rapidă, chiar și pe ilustrații complexe și vă oferă un rezultat final cu adevărat vectorizat.

INSTRUMENT DE CONSTRUCTOR DE FORME

adăugați și scădeți forme și segmente într-un mod mult mai ușor și mai interactiv. Creați rapid forme complexe trăgând între segmente pentru a combina sau țineți apăsat modificatorul pentru a scădea.

CUIT

Tăiați orice formă, curbă sau text în părți componente mai rapid ca niciodată.
Instrument de măsurare și instrument de zonă

vă permite să reglați lungimea liniilor, segmentelor, distanțelor și zonelor oricăror obiecte pentru a fi scalate.

Vizualizare cu raze X

Nou mod de vizualizare care arată natura lucrării dvs., util mai ales pentru selectarea intenționată a unei curbe/obiect specifice în grafice complexe.

Import DXF/DWG

Importați și editați fișierele AutoCAD și DXF rapid și precis, păstrând în același timp structura stratului și scara fișierului original.


Vioi, receptiv și rapid, chiar și cu cele mai complexe documente. Gestionați mii de obiecte fără întârziere, organizați-vă cu grupuri de straturi și coduri de culori, faceți selecții precise în previzualizarea conturului live și măriți cu un milion (!) la sută și mai mult.
Spații de lucru vectoriale și raster cu funcții complete. Adăugați texturi de pensulă raster la ilustrații, editați pixeli individuali pe pictograme, mascați și adăugați granule la vectori explici, plasați și decupați straturi de pixeli... este adevărata libertate creativă la îndemână.

Sute de instrumente și funcții care economisesc timp. Ajustați atributele pentru o editare ușoară, configurați fără probleme grile, ghidaje și planuri, combinați simboluri și constrângeri, personalizați comenzile rapide de la tastatură, salvați setările preferate ale spațiului de lucru și multe altele!
Obțineți design-uri perfecte de fiecare dată. Utilizați modul de previzualizare a pixelilor pentru a vizualiza vectorii atât la rezoluție standard, cât și la rezoluție retină, pentru o previzualizare completă în direct a modului în care va fi exportat fiecare element al designului dvs.

Aranjați toate ecranele, paginile, meniurile și multe altele pe panouri de artă nelimitate. Perfect pentru crearea de șabloane de rețele sociale, machete de site-uri web, cadre fixe și alt conținut digital.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review