Affinity Photo 2 Mac/Win - licenta permanenta

AFFINITY
390,00 RON (TVA inclus)
-
AFFINITY

Descriere

Affinity Photo 2 Mac/Win - licenta permanenta

Livrare electronica


Affinity Photo 2

DEZVOLTARE RAW nedistructivă

Creați fișiere RAW fără mărunțire și alegeți să le încorporați în fișierul document sau în linkul extern. SFAT: Dacă aveți o licență universală și aveți Publisher 2, puteți utiliza StudioLink pentru a încorpora fișiere RAW în documente și pentru a edita setările dezvoltatorului în orice moment (ceva ce nu oferă nicio altă aplicație de publicare!).

Gama de nuanțe

Creați o mască pe baza unei anumite culori și aplicați ajustări, efecte sau doar pictați masca generată automat pentru nuanța selectată.

bandpass

vă permite să creați o mască centrată în jurul marginii imaginii. Acest lucru este aplicabil pe scară largă retușatorilor care lucrează în straturi de frecvență diferite, dar vă permite și să creați efecte artistice.
Luminozitate Specificați

interval de luminozitate la masca; de exemplu, izolați intervale specifice de lumini sau umbre (sau orice altceva între ele) și aplicați ajustări controlate acelor zone.

Măști compuse

Combinați cu ușurință mai multe straturi de mască în mod nedistructiv folosind operațiuni de adunare, intersectare, scădere și XOR. Aceasta înseamnă că măștile separate pe care le-ați creat pot fi menținute în mod nedistructiv în timp ce creați măști noi bazate pe aceste părți componente.

Live Mesh Warp

Doriți o imagine sau un fișier distorsionat pentru a se potrivi cu suprafața șablonului? Acum puteți aplica deformarea nedistructivă pentru a face acest lucru și să reveniți la editare oricând doriți.
MOTOR PERIE

Utilizați orice eșantion pentru pensulele intense, inclusiv umplerile cu gradient și bitmap. Plus: un nou controler de distanță, interpolare a vârfului periei și performanță și precizie general îmbunătățite.
Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review