Affinity Universal 2: un set de 3 programe: Designer, Photo și Publisher - licenta permanenta

890,00 RON (TVA inclus)
-

Descriere


Afinitatea universală2Affinity Universal 2: un set de 3 programe: Designer, Photo și Publisher.

Versiunea 2. Ce este nou?


De la înființare, Affinity a câștigat încrederea a milioane de utilizatori profesioniști din întreaga lume și a câștigat unele dintre cele mai prestigioase premii din industrie, stabilind un nou standard în lumea software-ului creativ atât în ceea ce privește calitatea, cât și valoarea. Și acum este timpul pentru versiuni nou-nouțe ale aplicației, pline de funcții.

Cu sute de îmbunătățiri care economisesc timp și o interfață de utilizator complet reproiectată pentru a vă optimiza fluxul de lucru, V2 anunță o nouă eră a creativității.


Designer de afinitateAffinity Designer 2VECTOR WARP

Acest supliment extrem de puternic și foarte solicitat vă permite să aplicați un efect de deformare vectorială nedistructivă oricărui text sau grafic vectorial. Editarea oricărui deformare oferă o vizualizare live super-rapidă, chiar și pe ilustrații complexe și vă oferă un rezultat final cu adevărat vectorizat.

INSTRUMENT DE CONSTRUCTOR DE FORME

adăugați și scădeți forme și segmente într-un mod mult mai ușor și mai interactiv. Creați rapid forme complexe trăgând între segmente pentru a combina sau țineți apăsat modificatorul pentru a scădea.

CUIT

Tăiați orice formă, curbă sau text în părți componente mai rapid ca niciodată.
Instrument de măsurare și instrument de zonă

vă permite să reglați lungimea liniilor, segmentelor, distanțelor și zonelor oricăror obiecte pentru a fi scalate.

Vizualizare cu raze X

Nou mod de vizualizare care arată natura lucrării dvs., util mai ales pentru selectarea intenționată a unei curbe/obiect specifice în grafice complexe.

Import DXF/DWG

Importați și editați fișierele AutoCAD și DXF rapid și precis, păstrând în același timp structura stratului și scara fișierului original.


Affinity Photo 2

DEZVOLTARE RAW nedistructivă

Creați fișiere RAW fără mărunțire și alegeți să le încorporați în fișierul document sau în linkul extern. SFAT: Dacă aveți o licență universală și aveți Publisher 2, puteți utiliza StudioLink pentru a încorpora fișiere RAW în documente și pentru a edita setările dezvoltatorului în orice moment (ceva ce nu oferă nicio altă aplicație de publicare!).

Gama de nuanțe

Creați o mască pe baza unei anumite culori și aplicați ajustări, efecte sau doar pictați masca generată automat pentru nuanța selectată.

bandpass

vă permite să creați o mască centrată în jurul marginii imaginii. Acest lucru este aplicabil pe scară largă retușatorilor care lucrează în straturi de frecvență diferite, dar vă permite și să creați efecte artistice.
Luminozitate Specificați

interval de luminozitate la masca; de exemplu, izolați intervale specifice de lumini sau umbre (sau orice altceva între ele) și aplicați ajustări controlate acelor zone.

Măști compuse

Combinați cu ușurință mai multe straturi de mască în mod nedistructiv folosind operațiuni de adunare, intersectare, scădere și XOR. Aceasta înseamnă că măștile separate pe care le-ați creat pot fi menținute în mod nedistructiv în timp ce creați măști noi bazate pe aceste părți componente.

Live Mesh Warp

Doriți o imagine sau un fișier distorsionat pentru a se potrivi cu suprafața șablonului? Acum puteți aplica deformarea nedistructivă pentru a face acest lucru și să reveniți la editare oricând doriți.
MOTOR PERIE

Utilizați orice eșantion pentru pensulele intense, inclusiv umplerile cu gradient și bitmap. Plus: un nou controler de distanță, interpolare a vârfului periei și performanță și precizie general îmbunătățite.

Affinity Publisher 2cărți

Combinați documente Publisher separate sub formă de capitole pentru a crea o publicație mare prin sincronizarea automată a numerelor de pagină, a cuprinsului, a indecșilor și a stilurilor - o caracteristică deosebit de utilă pentru colaborare, deoarece autorii pot lucra la propriile secțiuni individual înainte de a le asambla. Disponibil doar în versiunea desktop.

Note de subsol, note de final și note laterale

Adăugați note sau referințe în stil academic la secțiuni de text. Place Auto-flow - Creați un singur aspect care se va repeta automat pe tot parcursul documentului până când toate imaginile dorite se potrivesc. În plus, cu posibilitatea de a selecta numărul de repetări pentru imagini, puteți configura șabloane avansate, astfel încât pe viitor să puteți crea imediat mai multe variante cu doar câteva clicuri.

Suprascrierea vizibilității stratului de fișiere conectat

Activați sau dezactivați orice straturi din fișierele plasate, inclusiv PSD, PDF, DWG, DXF și alte documente Affinity, fără a pierde integritatea legăturii. Chiar dacă fișierul sursă este modificat, setările de vizibilitate a stratului vor fi păstrate. Disponibil și în Designer 2 și Foto 2.
desktop-uri

Combinați documente Publisher separate sub formă de capitole pentru a crea o publicație mare prin sincronizarea automată a numerelor de pagină, a cuprinsului, a indecșilor și a stilurilor - o caracteristică deosebit de utilă pentru colaborare, deoarece autorii pot lucra la propriile secțiuni individual înainte de a le asambla. Disponibil doar în versiunea desktop.

desktop-uri

Documentele recente sunt acum disponibile pentru vizualizare ca miniaturi sau previzualizări de listă. De asemenea, vă puteți fixa documentele pentru acces rapid.


Detalii

Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review