9%

AnyDesk Solo - licenta abonament anual

825,00 RON (TVA inclus) 915,00 RON
-
Cod produs - SKU AnyDeskSolo

Descriere

AnyDesk Solo - licenta abonament anual

e-mail: vanzari@licentepc.ro
Sunati acum: + 0725 638 065

WhatsApp: 725 638 065

  • 1 uilizatori licențiat pentru 3 echipamente
  • 1 conexiune concurentă (doar pentru conectare către un echipament la distanță)
  • Până la 100 echipamente ce pot fi gestionate/controlate de la distanță (acces ce nu necesită prezența/acordul utilizatorului echipamentului aflat la distanță)
  • Număr nelimitat de dispozitive la care să vă conectați (Acces interactiv)
  • Set de funcții pentru persoane fizice
  • Gestionarea dispozitivelor mobile inclusă

Doar o licență per companie. Dacă aveți nevoie de mai multe licențe trebuie sa alegeți dintre variantele StandardAdvanced sau Enterrise.


Desktopul tău puternic de la distanță

Cu ajutorul software-ului Remote Desktop, puteți accesa dispozitive din alte locații și puteți interacționa cu ele ca un dispozitiv local. Desktopurile de la distanță pot fi utilizate pentru asistență la distanță și întreținere la distanță, precum și pentru colaborare online, lucru la distanță și multe altele. AnyDesk vă oferă o varietate de funcții gândite pentru cazurile dvs. de utilizare, pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizator posibilă.
Carte de adrese

Urmăriți contactele și conexiunile dvs. cu Agenda de adrese încorporată și vedeți cine este online. Conectați-vă cu ușurință la contactele salvate sau la dispozitivele din sesiunile recente. Agenda de adrese este disponibilă și pe dispozitivul dvs. Android și vă sincronizează contactele.

Transfer de fișier

Clipboard-ul AnyDesk vă permite să schimbați eficient text, capturi de ecran și multe altele între dispozitivele dvs. de la distanță și cele locale. De asemenea, este posibil să faceți schimb de fișiere în siguranță cu AnyDesk File Transfer și să gestionați fișiere locale cu File Manager.


Imprimare de la distanță

Trebuie să imprimați un document de pe un dispozitiv la distanță? Pur și simplu alegeți imprimanta AnyDesk și lucrarea de imprimare va fi trimisă pe dispozitivul dvs. local. Selectați imprimanta locală și documentul va fi tipărit în locația dvs. Imprimarea de la distanță este rapid și ușor de configurat


Wake-On-LAN

Datorită Wake-On-LAN, dispozitivele pot fi acum pornite din modul de repaus, permițându-vă să vă conectați la ele de la distanță. Dispozitivul este „trezit” de orice alt dispozitiv care se află în aceeași rețea și nu este în modul de repaus. Un „pachet magic” este trimis la dispozitivul de la distanță pentru a-l „trezi”.


Autentificare cu doi factori

Cu autentificarea în doi factori (2FA), puteți adăuga un alt nivel de securitate. Creați o parolă unică bazată pe timp pe dispozitivele de la distanță, oferind securitate suplimentară pentru accesul nesupravegheat . Veți primi un cod QR pe care trebuie să îl scanați pentru a vă folosi dispozitivul.


Acces nesupravegheat

Accesul nesupravegheat este folosit pentru a obține o intrare sigură într-un dispozitiv la distanță atunci când nu este nimeni în preajmă. Pur și simplu setați o parolă și accesați dispozitivele dvs. oricând, fără a vă baza pe o persoană care să accepte solicitarea dvs. de sesiune primită. Accesul nesupravegheat este ușor de utilizat și securizat.


Cod de acces limitat în timp

Autentificarea cu doi factori funcționează prin scanarea unui cod QR unic cu o aplicație de autentificare care generează coduri aleatoare cu numere. Acest cod poate fi folosit o singură dată și expiră după ceva timp.


Ușor de început

Pentru a vă partaja ecranul, tot ce trebuie să faceți este să furnizați ID-ul sau Alias-ul AnyDesk persoanei căreia doriți să-ți partajezi ecranul. Trebuie doar să introducă ID-ul în câmpul Remote Desk.


Securizat în orice moment

AnyDesk folosește criptarea de nivel militar ca standard. Dar există și lucruri pe care le poți face pentru a fi protejat. Asigurați-vă că dați identitatea dvs. numai persoanelor pe care le cunoașteți. Dacă utilizați AnyDesk numai pentru partajarea ecranului, puteți ajusta în mod corespunzător permisiunile din setări.Detalii

SKU
AnyDeskSolo
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review