AutoCAD LT 2023, 2D, subscriptie anuala, licenta noua

2.700,00 RON (TVA inclus)
-
Cod produs - SKU 057M1-WW3251-T903

Descriere

Licenta AutoCAD LT 2023, 2D subscriptie anuala

Livrare in maxim 24h dupa confirmarea platii.

Plata se poate efectura prin card online sau ordin de plata.

Este simplu si rapid!

Subscriptia AutoCAD LT 2023 ofera utilizatorului un mediu de lucru performant si intuitiv pentru realizarea desenelor 2D si a documentatiilor de proiect.

Aplicatia permite crearea si editarea geometriei, adnotarea desenelor cu texte, leaderi, cote si tabele. Productivitatea crescuta a procesului de drafting cu AutoCAD LT se datoreaza abilitatii de a automatiza activitatile repetitive si de a crea proceduri de lucru.

Utilizatorul primeste totodata acces si la AutoCAD web si mobile, cu ajutorul carora poate vizualiza si edita desene din orice locatie si in orice moment.


Functii noi in AutoCAD LT 2023: 

  • Trace – este o functie noua multiplatforma ce permite comentarea si marcarea desenelor fara a le altera. Modificarile aduse unui desen pot fi marcate si comentate in versiunea mobile sau web a aplicatiei si ulterior vizualizate si incluse in fisier.
  • Share – partajarea in siguranta a desenelor cu alti colaboratori, cu posibilitatea de a stabili niveluri de acces pe desen functie de necesitati.
  • Count – numararea automata a blocurilor sau entitatilor din desen. Datele pot fi exportate in tabele dinamice ce se updateaza usor. Permite evitarea erorilor la numararea manuala a obiectelor si contribuie la automatizarea modului de lucru.
  • Push to Autodesk Docs – publicarea in format PDF a planselor direct in cloud Autodesk.
  • Floating windows – permite editarea si vizualizarea simultana a mai multor fisiere intr-o singura instanta AutoCAD in ferestre alaturate sau afisate pe al doilea monitor.
  • Start TAB a fost modificat si ofera acces imbunatatit la fisiere si continut util direct din Home Screen
  • Instalari personalizate – instalarea aplicatiei este mult mai rapida si personalizabila. Utilizatorul poate incepe lucrul cu aplicatia chiar in timp ce aceasta este instalata.

Tehnologia TrustedDWG, implementata in AutoCAD LT asigura integritatea datelor si reprezinta cea mai sigura metoda de a partaja si stoca desene.


Cerinte sistem:


Windows
Mac
Sistem de operare 64-bit OS
Apple macOS Catalina v10.15, Mojave v10.14, High Sierra v10.13
Procesor 2.5–2.9 GHz
Apple Mac Pro 4.1, 5.1, iMac 8.1, Mac mini 3.1, MacBook Air, MacBook 5.1 64-bit Intel CPU
RAM  8 GB
 4GB
Rezolutie ecran 1920 x 1080 cu True Color
1280 x 800
Placa video 1 GB GPU cu 29 GB/s, cu DirectX 11 
Placa video instalata nativ pe Mac
Spatiu liber pe HDD 7.0 GB
3 GB 
Altele .NET Framework Version 4.8

Detalii

SKU
057M1-WW3251-T903
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review