AutoCAD LT 2024, 2D, subscriptie anuala

[1]
2.670,00 RON (TVA inclus)
-
Cod produs - SKU 057M1-WW3251-T903

Descriere

Licenta AutoCAD LT 2024, 2D, subscriptie anuala

In cateva ore dupa confirmarea platii.

Plata se poate efectura prin card online sau ordin de plata.

Folosind AutoCAD LT se pot crea, edita si vizualiza desene 2D indiferent de locatia de lucru, din birou sau de pe santier cu ajutorul dispozitivelor mobile sau chiar fara a instala nici o aplicatie, folosind de pe orice calculator varianta web a produsului.

Odata cu introducerea suportului pentru aplicatiile AutoLISP in versiunea 2024, AutoCAD LT devine cel mai bun program pentru proiectarea, draftingul si documentarea 2D a oricarui tip de proiect din orice industrie. Nenumarate rutine scrise de-a lungul timpului pentru AutoCAD, in format LSP, LSP compilat, Fast-load AutoLISP (FAS), sau Visual LISP (VLX) pot fi folosite in AutoCAD LT in beneficiul utilizatorilor orientati catre mediul de lucru 2D, pentru personalizarea si automatizarea secventelor de comenzi.

AutoCAD LT 2024 002

Versiunea 2024 ofera si functia Smart Blocks Placement pentru pozitionarea in desen a blockurilor in mod automat folosind algoritmul de invatare de tip AI.

AutoCAD LT 2024 003

AutoCAD este disponibil inclusiv in mediul web&mobile si permite editarea, vizualizarea sau crearea desenelor din orice locatie fara instalarea nici unei aplicatii. Fisierele dwg pot fi modificate si actualizate folosind doar un browser web. Adnotari, comentarii si mark-ups se pot adauga la proiect independent de locatia utilizatorului.

AutoCAD LT poate accesa ulterior cea mai recenta versiune a fisierelor dwg stocate in cloud, ceea ce deschide drumul pentru integrarea utilizatorilor mediului 2D in proiecte complexe multi-platforma.

Subscriptia AutoCAD LT ofera acces la suport tehnic specializat, acces la versiunile cele mai recente ale aplicatiei si un mod flexibil de a gestiona si aloca licentele catre utilizatori.

Detalii

SKU
057M1-WW3251-T903
Brand

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
M
Mihai Pavel
05 mar.
Foarte avantajos sistemul de cumpărare a acad LT prin firma româneasca pentru a putea deconta factura. Cumpărat direct din afara e mai greu de decontat. La reînnoire se activează automat licența existenta prin prelungire.
Autocar pentru windows este foarte bun fără erori. Din păcate, autocar pentru Mac arata grafic mai bine, dar este plin de erori și se mișcă foarte greu cu fișiere mari, aceleași fișiere pe windows zboară. Autodesk uită sa inoveze și sa mai dezvolte acest program 2D minunat -arhetipal, simplu - de bază și se chinuie sa inoveze pe programe 3D pentru lucrări cu bugete mari, programe pe care nu am de gând sa le folosesc ca mic antreprenor meșteșugar în ale proiectării pe bugete foarte limitate.