Descriere

Bitdefender Antivirus Plus , 5 dispozitive, 2 ani - Licenta Electronica

Livrare electronica in cateva ore. Valabil doar pentru zilele lucratoare

Varianta de comercializare Licenta electronica
Tip licenta Noua
Utilizare PC
Numar dispozitive 5
Numar utilizatori 5
Valabilitate 2 ani


Bitdefender Antivirus Plus furnizeaza aceeasi securitate cibernetica de avangarda care a castigat premiul „Produs excelent” de la AV-Comparatives. Acesta protejeaza PC-urile cu sistem de operare Windows impotriva tuturor tipurilor de amenintari online si ofera instrumente de confidentialitate cum ar fi Bitdefender VPN si Bitdefender Safepay.Straturi multiple de protectie anti-ransomware si remediere ransomware
Bitdefender Antivirus Plus furnizeaza multiple straturi de protectie impotriva amenintarilor ransomware. Utilizand tehnologia bazata pe detectie comportamentala, previne infectarile si iti protejeaza documentele importante impotriva criptarii de tip ransomware.
Caracteristica Remediere ransomware a fost dezvoltata pentru a-ti proteja datele personale – documente, poze, videoclipuri si muzica – impotriva oricarui tip de atac ransomware.
Prevenire amenintari retea
Bitdefender Antivirus Plus aduce modificari semnificative in ceea ce priveste modul in care sunt detectate si blocate amenintarile online. Cel mai recent strat de protectie adaptiva la nivel de retea previne exploatarea vulnerabilitatilor sistemului tau, detecteaza si blocheaza atacurile de tip „brute force”. Acesta previne compromiterea dispozitivului tau prin atacuri botnet si impiedica trimiterea de informatii cu caracter sensibil prin intermediul unor formulare necriptate.


Protectie
Protectia imbatabila de la Bitdefender, cu multiple niveluri de securitate, iti mentine dispozitivele in siguranta, departe de amenintarile noi sau existente.

Performanta PC
Solutia de securitate Bitdefender Antivirus Plus reactioneaza imediat la amenintarile malware fara a compromite performanta sistemului tau.

Protectia datelor confidentiale
Protectia completa Bitdefender Antivirus Plus are grija de confidentialitatea ta online si de informatiile tale cu caracter personal.


Specificatii

Functii Antivirus Protectia datelor Anti Ransomware
Sistem de operare compatibil Windows 10 Windows 8.1 Windows 7 Windows 8
Frecventa procesor 2.2 GHz
Capacitate memorie RAM 2 GB
Capacitate stocare 2.5 GB

 

Detalii

SKU
AV03ZZCSN2405LEN
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review