Descriere

Bitdefender Family Pack , 15 dispozitive, 1 an - Licenta Electronica

Livrare electronica in cateva ore. Valabil doar pentru zilele lucratoare

Varianta de comercializare Licenta electronica
Tip licenta Noua
Utilizare PC MAC Smartphone Tableta
Numar dispozitive 15
Numar utilizatori 15
Valabilitate 1 an


Bitdefender Family Pack furnizeaza aceeasi securitate cibernetica de avangarda care a castigat premiul „Produs excelent” de la AV-Comparatives. Acesta protejeaza PC-urile cu sistem de operare Windows impotriva tuturor tipurilor de amenintari online si ofera instrumente de confidentialitate cum ar fi Bitdefender VPN si Bitdefender Safepay.Straturi multiple de protectie anti-ransomware si remediere ransomware
Bitdefender Family Pack furnizeaza multiple straturi de protectie impotriva amenintarilor ransomware. Utilizand tehnologia bazata pe detectie comportamentala, previne infectarile si iti protejeaza documentele importante impotriva criptarii de tip ransomware.
Caracteristica Remediere ransomware a fost dezvoltata pentru a-ti proteja datele personale – documente, poze, videoclipuri si muzica – impotriva oricarui tip de atac ransomware.

Control parental avansat
Supraveghează discret activitățile online ale copiilor tăi mentinandu-i in afara oricaror pericole online.

Prevenire amenintari retea
Bitdefender Family Pack aduce modificari semnificative in ceea ce priveste modul in care sunt detectate si blocate amenintarile online. Cel mai recent strat de protectie adaptiva la nivel de retea previne exploatarea vulnerabilitatilor sistemului tau, detecteaza si blocheaza atacurile de tip „brute force”. Acesta previne compromiterea dispozitivului tau prin atacuri botnet si impiedica trimiterea de informatii cu caracter sensibil prin intermediul unor formulare necriptate.

VPN rapid, anonim si sigur
Trafic zilnic de 200 MB inclus pentru a va proteja informatiile bancare, parolele si descarcarile de hackeri atunci cand utilizati retele Wi-Fi publice.Protectie
Protectia imbatabila de la Bitdefender, cu multiple niveluri de securitate, iti mentine dispozitivele in siguranta, departe de amenintarile noi sau existente.

Performanta PC
Solutia de securitate Bitdefender Family Pack reactioneaza imediat la amenintarile malware fara a compromite performanta sistemului tau.

Protectia datelor confidentiale
Protectia completa Bitdefender Family Pack are grija de confidentialitatea ta online si de informatiile tale cu caracter personal.


Specificatii

Functii Antivirus Protectia datelor Anti Ransomware
Sistem de operare compatibil Windows 10 Windows 8.1 Windows 7 Windows 8 Android iOS Mac OS
Frecventa procesor 2.2 GHz
Capacitate memorie RAM 2 GB
Capacitate stocare 1 GB

 

Detalii

SKU
FP02ZZCSN1215LEN
Categorii

Te-ar putea interesa si

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse populare