Bitdefender GravityZone Advanced Business Security, 3-150 dispozitive, 2 ani

Cod produs - SKU BP_2760_N_100_2

Descriere

Bitdefender GravityZone Advanced  Business Security, 3-150 dispozitive, 2 ani

Livrare electronica in 24h


GravityZone Business Security

Antivirus de generație următoare pentru companii, la un preț accesibil

Prevenție inteligentă pentru companiile care doresc să își securizeze afacerea cu un buget redus.Desktop-urile, laptop-urile și serverele sunt protejate datorită securității bazate pe niveluri multiple, pentru detecția eficientă a malware-ului și un număr redus de rezultate fals pozitive. Un pachet cuprinzător de tehnologii vă ajută să obțineți protecție completă a companiei dumneavoastră împotriva tuturor tipurilor de amenințări. 

GravityZone Business Security se bazează pe o platformă de protecție la nivel de endpoint de generație următoare, pe niveluri multiple, cu cele mai bune capabilități de prevenție, detecție și blocare din industrie, folosind tehnici demonstrate de machine learning, analiză comportamentală și monitorizare continuă a proceselor active.

Odată ce se detectează o amenințare, GravityZone Business Security o neutralizează instantaneu folosind acțiuni care includ oprirea proceselor, introducerea în carantină, eliminarea și anularea modificărilor periculoase

Ransomware-ul este o preocupare importantă pentru organizațiile din întreaga lume, iar cea mai bună protecție împotriva atacurilor ransomware moderne este implementarea unei arhitecturi complexe de apărare. Începeți prin reducerea suprafeței de atac, alături de funcții de prevenție pentru opri majoritatea incidentelor de securitate.

GravityZone Business Security oferă o caracteristică inovatoare de remediere a atacurilor ransomware, ce recuperează automat fișierele dumneavoastră locale și din rețea folosind backup-uri imune la ransomware.

Se bazează pe un set de funcții de prevenție de înaltă calitate, asigurând o acoperire mare și aplicând diferite tehnici pentru a recunoaște activitățile periculoase. Detectează cu acuratețe noile tipare de ransomware în modul executare, motiv pentru care puteți sta fără griji, deoarece toate sistemele dumneavoastră dispun de cea mai avansată protecție.Bitdefender GravityZone Business Security dispune de o singură consolă integrată de administrare, GravityZone Control Center, care oferă o vizibilitate unificată asupra tuturor componentelor de administrare a securității.

Evenimentele de securitate cibernetică sunt monitorizate, gestionate și automatizate cu ușurință, eliminând nevoia de servere dedicate, mentenanță suplimentară sau personal adițional.

Economisiți timp instalând soluții de protecție pe toate computerele neprotejate printr-o procedură simplă și completă.

Soluția GravityZone Business Security poate fi instalată on-premises sau găzduită de Bitdefender în cloud.Identificarea, evaluarea și remedierea eficientă a vulnerabilităților endpoint-urilor este esențială pentru desfășurarea unui program performant de securitate cibernetică și reducerea riscurilor la nivelul companiei.

Obțineți un nou nivel de protecție împotriva atacurilor care profită de vulnerabilitățile din rețea cu Network Attack Defense.

Extindeți protecția în noi zone, cu securitate bazată pe rețea care blochează toate amenințările comune și neobișnuite, atacurile de tip „brute force”, furturile de parole, exploit-urile în rețea și răspândirile periculoase în rețea înainte ca acestea să fie executate. 

Detalii

SKU
BP_2760_N_100_2
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review