BLUE MARBLE - Global Mapper Pro v24

8.700,00 RON (TVA inclus)
-

Descriere

Licenta BLUE MARBLE - Global Mapper Pro v24

O licență Global Mapper Pro include versiunea de bază Global Mapper și add-on Pro.

De încredere de către profesioniștii GIS din întreaga lume.

Global Mapper® este un software GIS de ultimă oră care oferă atât profesioniștilor geospațiali începători, cât și cu experiență o gamă completă de instrumente de procesare a datelor spațiale, cu acces la o varietate inegalabilă de formate de date.

Import/Export de date
Una dintre caracteristicile unice și definitorii ale Global Mapper este suportul extins și variat al formatelor de date. Oferind acces direct la peste 300 de tipuri de date raster, vectoriale și de altitudine, Global Mapper acceptă practic toate tipurile de date geospațiale imediat din cutie, fără a fi necesare suplimente. Cu formatele noi și modificate adăugate în mod continuu, puteți fi sigur că software-ul nu va fi niciodată învechit cu datele dvs.
Acces la date online
Funcția de date online a Global Mapper include legături directe către multe dintre aceste servicii de date, inclusiv imagini aeriene de un metru pentru SUA, date de altitudine la nivel mondial, hărți topografice, imagini din satelit Landsat, date despre acoperirea terenului, catalogul complet GIS Maine, hărți de aviație, vector OpenStreetMap date prin WMS și multe altele. În plus, dacă o agenție sau o organizație locală dezvoltă un serviciu de cartografiere web, un link personalizat la aceste date poate fi adăugat cu ușurință la lista de surse de date online. Aceste seturi de date bazate pe web pot fi fie transmise în flux în timp real, fie exportate într-un fișier local pentru utilizare offline.


Capturați conținutul ecranului
Când tot ce aveți nevoie este o vizualizare rapidă a hărții într-un format de imagine comun, funcția de captură a ecranului este cea mai simplă opțiune. Dacă este necesar, puteți chiar adăuga un fișier mondial sau un fișier de proiecție, astfel încât locația acestuia să fie recunoscută de alte aplicații GIS.
Date 3D
Global Mapper este optimizat pentru a funcționa cu date 3D. Acceptă multe formate 3D, inclusiv modele de altitudine sau teren, precum și formate de plasă 3D, cum ar fi Collada, Wavefront, 3DS Max și multe altele. Când lucrați cu straturi de teren, sunt disponibile mai multe shadere preconfigurate, precum și posibilitatea de a crea shadere personalizate. Software-ul include un vizualizator 3D puternic care poate fi andocat și conectat la harta 2D, astfel încât panoarea, mărirea și adăugarea de caracteristici vectoriale se vor replica automat în ambele ferestre. Această funcționalitate puternică include și capacitatea de a selecta și măsura caracteristici în vizualizatorul 3D.


Detalii

Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate