BricsCAD V23 Lite - Singular - Permanent

BricsCAD V23
3.300,00 RON (TVA inclus)
-
BricsCAD V23

Descriere

BricsCAD V23 Lite - Singular - Permanent

CAD 2D pentru redactare rapidă și eficientă

CAD familiar și compatibil

BricsCAD este construit în întregime pe formatul dwg standard al industriei, cu compatibilitate completă cu comenzi, scripturi, macro și meniu. BricsCAD se simte ca acasă!


Drept urmare, raportorii noștri nu trebuiau să învețe ceva complet nou și puteau lucra productiv cu cunoștințele pe care le aveau deja.

BricsCAD Lite este extrem de compatibil cu AutoCAD® LT 2021

Nu este nevoie să vă schimbați imprimantele, șabloanele, blocurile sau aspectele seturilor de coli pentru a vă deplasa la BricsCAD – acestea sunt 100% compatibile. Numele comenzilor, pseudonimele și variabilele de sistem sunt aceleași în BricsCAD și AutoCAD®. BricsCAD se bazează pe DWG nativ pentru cea mai mare compatibilitate cu alți utilizatori CAD din toate industriile.


Compatibil cu comanda

Compatibil cu meniul (.CUI, .CUIX)

Compatibil cu macro / script

Compatibil cu fișierul de asistență (.PC3, .LIN, .PAT, .DWT, .SSM)

Bazat pe tehnologia DWG 2018
Rutine Lisp

Suport AutoLISP

BricsCAD Lite acceptă pe deplin LISP și este compatibil cu formatul AutoLISP al AutoCAD®, simplificând reutilizarea rutinelor existente. Mediul nostru avansat BLADE LISP vă permite să dezvoltați rapid personalizări care pot reduce timpul necesar sarcinilor de redactare repetitive.

Citește Referința Dezvoltatorului

De ce să folosești Lisp?

Rutinele Lisp sunt cel mai simplu mod de a automatiza procesele și fluxurile de lucru pentru manipularea stratului în bloc, schimbarea proprietăților entității, automatizarea desenului și a relațiilor XREF, standardizarea trasării și publicării fluxurilor de lucru etc.

CAD 2D inteligent și eficient

BricsCAD oferă instrumente unice pentru a vă ajuta să faceți mai multă muncă mai repede. Multe dintre ele sunt alimentate de tehnologii avansate de învățare automată pentru a accelera sarcinile care pot dura ore sau mai multe prin metode manuale.


Explorator Desen

Control mai mare asupra tuturor elementelor de desen cu Drawing Explorer

Drawing Explorer de la BricsCAD centralizează ceea ce se ridică adesea la multe casete de dialog separate în alte platforme CAD. Ușor de navigat, ușor de căutat.

pictogramă-caracteristică-imagini
Tipuri de linie
gestiune-strat-pictogramă-caracteristică
Managementul stratului
pictogramă-caracteristică-ucs-control
Control SCU
pictogramă-caracteristică-imagini
Referinţe Externe
pictogramă-caracteristică-imagini
Blocuri
pictogramă-caracteristică-imagini
Imagini
pictogramă-secțiune-planuri
Planuri Secţiuni

mult mai mult...

I.A. BricsCAD
vă ajută să lucrați mult mai repede

Blockify creează automat o definiție de bloc și înlocuiește toate seturile potrivite de entități cu referințe de bloc pe întregul desen. Puteți reduce dimensiunea fișierului DWG cu până la 90% folosind Blockify pentru a găsi geometria repetitivă și a o converti în referințe de bloc.

Quad: desen, editare și informații lângă cursor

Quad-ul unic al BricsCAD este o paletă de comenzi „head-up” care prezice utilizarea comenzii dvs. și oferă acces cu un singur clic la comanda de care cel mai probabil veți avea nevoie în continuare. Alimentat de învățarea automată, Quad prezice comenzile de care veți avea nevoie, pe baza modului unic de utilizare a BricsCAD.

Aliniați automat entitățile copiate

CopyGuided aliniază automat entitățile copiate la geometria relevantă utilizând curbele de ghidare generate automat. Puteți selecta în mod explicit entități pe care să le utilizați ca curbe de ghidare sau le puteți determina pe BricsCAD pe baza elementelor de desen din selecția dvs.


Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate