BricsCAD V23 Pro - Singular - Permanent

BricsCAD V23
7.050,00 RON (TVA inclus)
-
BricsCAD V23

Descriere

BricsCAD V23 Pro - Singular - Permanent

Instrumente de proiectare inteligente

BricsCAD dispune de instrumente inteligente unice, alimentate de AI (artificial intelligence), pentru a vă ajuta să lucrați mai mult și mai rapid. Concret, vă ajută să automatizați sarcinile manuale, să optimizați desenele, reducând semnificativ efortul și crescând productivitatea în toate etapele proiectării.

Libertatea proiectării

BricsCAD oferă funcționalități unice, asigurându-vă libertatea de a lucra așa cum doriți. Având capacitatea de a mișca liber în și din fluxurile de lucru 2D și 3D și abordarea adaptabilă la modelarea 3D, aveți posibilitatea să alegeți cea mai bună abordare pentru voi.

Modelare 3D variată și puternică

Abordarea unică a designului 3D combină cele mai bune posibilități de modelare directă fără restricții și de proiectare parametrică. Sunteți liber să vă exprimați creativitatea în etapa de proiectare timpurie prin modelare dinamică directă, manipulând interactiv geometria solidă și de suprafață în timp ce mutați mouse-ul. Pe măsură ce designul evoluează, puteți adăuga mai mult control dimensional, totul fără complexitatea impusă de abordarea clasică bazată pe istoric.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate