Chaos V-ray all Premium - Floating license - 1 an  

3.460,00 RON (TVA inclus)
-

Descriere

Livrare electronica in cateva ore

Chaos V-ray all Solo - Node-locked license - 1 an  -  2285 lei
Chaos V-ray all Solo - Node-locked license - 3 ani - 5980 lei

Chaos V-ray all Premium - Floating license - 1 an 
  -  3460 lei
Chaos V-ray all Premium - Floating license - 3 ani -  8750 lei


Usor de invatat si usor de utilizat, V-ray aduce un set complet de instrumente pentru randari profesioniste cu ajutorul carora se poate randa totul si orice, de la modele simple pana la cele mai complexe scene 3D.

Chaos V-ray este un plug-in pentru aplicatii precum 3ds Max, Revit, Maya, Cinema 4D, Rhino, Sketch-Up, etc si este folosit pentru a substitui motorul de randare al aplicatiei respective cu unul mult mai performant. Functiile de generare de lumini, umbre, reflexii, etc sunt inlocuite cu cele oferite de V-Ray, mult mai rapide. Odata instalat in aplicatie si desemnat ca motor de randare, va fi prezent in diferite sectiuni ale aplicatiei : editor de materiale, lumini, camere, obiecte, efecte. Punctul forte al programului este viteza de calcul raytrace, mult mai mare decat cea oferita de sistemele traditionale. In esenta, V-Ray este un program cu ajutorul caruia se obtin imagini fotorealiste. Se bazeaza pe proprietati si reguli intalnite in natura pentru a obtine randari corecte din punct de vedere fizic, deci o foarte buna simulare a realitatii.

Chaos V-ray all include acum plug-in-uri pentru toate aplicatiile. Nu se mai inchiriaza specific pentru o anumita aplicatie 

CHAOS ALL 750


Detalii

Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review