Descriere

Corel VideoStudio 2023 Ultimate EN - licență electronica

Vezi diferentele dintre Corel VideoStudio vs Corel VideoStudio Ultimate - vezi diferentele


Traieste-ti viata. Faceți filme

Transformă-ți cele mai bune momente și experiențe de viață în filme grozave cu Corel VideoStudio Ultimate 2023, un editor video simplu și intuitiv, plin de instrumente avansate și efecte premium. De la titluri personalizate și tranziții la instrumente unice, cum ar fi Mask Maker, Color Corection și 3D Title Editor, o gamă întreagă de funcții utile sunt concepute pentru a realiza cele mai bune filme!Surprinde cele mai bune momente

Importați-vă propriile clipuri, înregistrați ecranul sau înregistrați videoclipuri cu mai multe camere cu instrumente încorporate pentru a crea cele mai captivante producții!

Cu aplicația VideoStudio MultiCam Capture 2.0 Lite, puteți captura videoclipuri cu camera web și puteți înregistra ecranul în același timp sau puteți înregistra două ecrane simultan. Înregistrați videoclipuri și audio cu un singur clic, apoi editați-le fără probleme împreună cu editarea cu mai multe camere. Creați videoclipuri captivante din mai multe perspective cu un singur software de înregistrare ușor de utilizat.

O gură de aer proaspăt cu ediția de bază

De la instrumente de tăiere de bază, cum ar fi Slide și Slip, până la instrumente de selecție ușoare, filtre creative și corecție a lentilelor, VideoStudio vă oferă setul de instrumente de editare esențiale pentru a aborda aproape orice sarcină de bază.

Experimentați editarea cronologică prin glisare și plasare - decupați, decupați, redimensionați, rotiți, schimbați raportul de aspect și corectați imperfecțiunile - toate pentru a vă transforma materialul într-o producție rafinată.

Economisiți timp și începeți rapid proiectele cu șabloane de proiecte instantanee pentru a recrea stiluri video populare în câteva minute și pentru a folosi teme inspiraționale, cum ar fi ziua de naștere, nuntă, aventură de călătorie și multe altele!Treceți la nivel cu Mask Maker (EXCLUSIV ULTIMATE)

Treceți dincolo de editarea de bază cu Mask Creator, un instrument avansat conceput pentru orice, de la remedieri rapide la îmbunătățiri la nivel de Hollywood.

Mascarea video vă permite să înlocuiți ecranele obișnuite, să aplicați efecte numai în zonele mascate, să clonați și să suprapuneți obiecte, să eliminați distragerile din clipuri, să dezvăluiți text și multe altele - totul pentru transformări cu adevărat extraordinare.

Stabiliți starea de spirit cu gradarea culorilor (EXCLUSIV ULTIMATE)

Aduceți o atmosferă unică oricărei scene cu Full Color Correction, instrumentul puternic de schimbare a culorilor de la Ultimate. Schimbați cu ușurință culorile și ajustați modificările cu diferite game video și roți de culoare.

Profitați de funcțiile de corecție a culorilor, cum ar fi capacitatea de a lumina peisajele și de a introduce culori de accent. Adaugă strălucire proiectelor tale. Experimentați cu profile LUT pentru a recrea schemele de culori preferate. Distrează-te și joacă jocuri de culori pentru a îmbunătăți atmosfera în fiecare producție.Experimentați cu efecte premium (ULTIMATE EXCLUSIVE)

Du-ți designurile la culmi cinematografice cu o colecție de efecte premium de la liderii din industrie. Îmbunătățiți-vă înregistrările într-un mod unic și adăugați interes cu pachetele de efecte optimizate de la NewBlueFX și sute de efecte VitaScene de la proDAD.

Efectuați corecții în timp real la înregistrările tremurate din mână folosind instrumentul îmbunătățit de stabilizare video proDAD de la Mercalli. Bucurați-vă de efecte premium exclusive în valoare de sute de dolari în VideoStudio Ultimate pentru doar câțiva dolari mai mult decât Pro.

Distrați-vă cu funcții suplimentare

Creativitatea nu se termină niciodată - du-ți povestirea la următorul nivel și adaugă puțină distracție videoclipurilor tale cu autocolante animate AR, grafice și suprapuneri, diferite texturi, degrade și reflexii.

Creați GIF-uri unice prin conversia scurtelor fragmente video într-un clip în buclă. Faceți pe toți cei din videoclipul dvs. să arate cel mai bine cu efecte faciale. Fii la modă cu Painting Creator, care surprinde loviturile tale pe măsură ce pictezi, apoi adaugă aceste desene animate la videoclipuri - de la chipuri la hărți de traseu și multe altele.

Explorați tot ce are de oferit VideoStudio și faceți videoclipurile dvs. unice.Creați titluri așa cum doriți

Faceți videoclipurile dvs. mai dramatice cu un titlu introductiv luminos și credite pe ecran care evidențiază scene importante, toate cu editare de titlu.

Joacă-te cu fonturile și culorile titlului pentru a se potrivi cu stilul și tonul videoclipului tău. Animați un titlu selectat în funcție de modul în care acesta se mișcă pe ecran sau specificați o mișcare unică pentru fiecare element de titlu - nu există limite pentru execuția dvs. creativă.

Treceți la următorul nivel cu opțiunile exclusive de titlu ale Ultimate - creați titluri animate 3D cu Newblue Titler Pro, transformați-vă titlurile în scris de mână realist pe ecran sau aplicați efecte de creion animate cu ProDAD Rotopen.

Economisiți timp creând subtitrări cu Speech to Text Converter, un instrument conceput pentru a crea subtitrări rapid și ușor. Utilizați presetările de titlu încorporate sau creați propriile titluri personalizate unice pe care le puteți salva și reutiliza în proiecte viitoare.

Creați efecte mai fine cu tranziții

Îmbunătățiți-vă povestirea video cu tot felul de tranziții unice. Utilizați Fade to Black, Crossfade, Disolve sau ștergeți în diferite unghiuri și forme în loc de tăieturi dure video pentru a crește interesul spectatorului.

Treceți la următorul nivel și deblocați personalizarea creativă cu Mișcările camerei cu estomparea mișcării și tranzițiile nou adăugate cu efecte de schimbare instantanee a culorii, paralax sau Split, fiecare contribuind la o estetică video mai modernă.

Imită tranziții impresionante de la filmele tale preferate, creează unele care leagă scenele între ele, ajustează-le pentru a arăta mai natural sau mai dramatic - tu decizi cum să adaugi cel mai bine efectul în materialul tău și să le faci să arate uimitor.Adăugați mișcare și dinamică

Adăugați dramă în povestirea dvs. cu efecte de mișcare și viteză.

Utilizați una dintre cele mai populare funcții ale VideoStudio, Ajustați mișcarea pentru a adăuga mișcare obiectelor, formelor, titlurilor și suprapunerilor din videoclip. Ajustați-le de-a lungul căii pentru dimensiune, poziție, rotație, umbre și multe altele, cu comenzi flexibile ale cadrelor cheie. Este o modalitate grozavă de a obține un efect extraordinar și de a evidenția povestea filmului.

Jucați cu transformări rapide pentru a adăuga efecte de mișcare rapidă și lentă videoclipului dvs. sau evidențiați momentele critice cu deplasarea și zoomul pentru a concentra spectatorii asupra acțiunii.

Utilizați instrumente inteligente bazate pe inteligența artificială

Economisiți timp cu indexarea fețelor bazată pe inteligență artificială, care analizează videoclipurile folosind recunoașterea facială pentru a identifica și extrage automat imagini ale fiecărei persoane din videoclip.

Cu această caracteristică exclusiv pentru modul Ultimate, nu este nevoie să căutați manual ore întregi de conținut video pentru a alege scene cu anumite persoane - indexarea feței o va face pentru dvs., rapid și ușor.

Transformă-ți conținutul media în prezentări de diapozitive și filme impresionante în doar câteva minute, experimentând mai multe instrumente de creare a prezentărilor de diapozitive, inclusiv Highlight Reel, alimentat de AI, care selectează automat cele mai bune fotografii și clipuri, evitându-le pe cele cu imperfecțiuni.Arată mai multe perspective

Exprima-te din orice unghi! Combinați, sincronizați și editați cu ușurință filmările de la mai multe camere, apoi alegeți unghiul din care doriți să afișați videoclipul pentru a-ți intrigă spectatorii.

Creșteți interesul prezentând cele mai bune perspective ale dvs. simultan cu efecte de imagine în imagine și editați în continuare în cronologia combinând până la 6 unghiuri. Cu Ultimate, puteți personaliza șabloanele încorporate sau puteți crea noi șabloane cu ecran împărțit pentru a combina în continuare mai multe videoclipuri și grafice pe ecran.

Cufundați-vă într-un set complet de instrumente de editare video la 360° pentru a tăia, îmbunătăți, adăuga titluri sau muzică și edita videoclipuri la 360° în cronologie. Oferă spectatorilor o perspectivă unică controlând unghiul videoclipului tău la 360°. Adăugați fotografii distractive cu efectele Tiny Planet și Rabbit Hole (panorame sferice) cu comenzi simple.

Stăpânește-ți sunetul

Susține-ți imaginile cu o coloană sonoră unică! Importați-vă propria muzică sau alegeți o melodie din Scorefitter, biblioteca noastră muzicală gratuită (peste 500 de melodii suplimentare disponibile în această nouă versiune de produs) pentru ca muzica să se adapteze automat la lungimea clipului dvs.

Este ușor să reglați, să dezactivați sunetul și să suprapuneți sunetul direct pe cronologie și să echilibrați rapid nivelurile audio. Bazați-vă pe dezactivarea sunetului încorporată pentru a detecta narațiunea și pentru a elimina zgomotul de fundal, astfel încât vocile dvs. să sune clare și clare. Înregistrați-vă propria narațiune cu instrumentele de voce off încorporate și adăugați subtitrări video. Utilizați indicațiile audio nou adăugate pentru a potrivi videoclipul dvs. la ritmul muzicii. Faceți ca videoclipul să sune cât mai bine!Exportați și partajați cu ușurință

Profitați instantaneu de viteza de randare semnificativ crescută a VideoStudio 2023 datorită performanței hardware optimizate. VideoStudio urmărește în mod constant cele mai recente formate pentru a menține suportul pentru toate tipurile și dispozitivele populare de fișiere media.

Când videoclipul este gata pentru a fi partajat, convertiți-l într-unul dintre numeroasele formate populare pentru a viziona pe dispozitivul dvs. preferat, încărcați-l pe YouTube sau inscripționați-l pe DVD cu peste 100 de opțiuni de meniu personalizate.

Lustruiește-ți abilitățile cu tutorialele noastre

Învață pe măsură ce mergi și creează videoclipuri impresionante chiar de la început, cu o gamă largă de tutoriale disponibile în Centrul nostru de descoperire online și cu o mulțime de conținut și materiale de învățare gratuite în secțiunea de bun venit.

Biblioteca noastră extinsă de materiale de învățare oferă sfaturi și trucuri de editare și inspirație de design pentru toată lumea, de la începători la utilizatori avansați.

Deopotrivă, recenzenții profesioniști și utilizatorii vor găsi VideoStudio un punct de plecare excelent pentru învățarea tehnicilor de editare video de bază.

Achiziția dvs. include un permis de 10 zile cu acces complet la tutoriale video, conținut și multe altele de la prietenii noștri de la StudioBacklot.tv. S-a dovedit că instrumentele intuitive și resursele de învățare ajută la dezvoltarea abilităților, făcând fiecare videoclip nou mai bun decât ultimul!

Creați provocări video, înregistrați ecrane de jocuri, videoclipuri cu instrucțiuni, demonstrații de produse, clipuri de despachetare, prezentări și multe altele pentru a vă implica și a extinde publicul.

 


Detalii

SKU
VS202UMLMBEU
Categorii
Brand

Te-ar putea interesa si

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review