NOU

CorelDRAW Graphics Suite 2023 Win/Mac - licenta permanenta BOX

Corel
3.050,00 RON (TVA inclus)
-
Corel
Cod produs - SKU CDGS2023MLMBEU

Descriere

CorelDRAW Graphics Suite 2023 Win/Mac - licenta permanenta BOX

Livrare in 24h.

  • 7.000 de șabloane de clipart, imagini digitale și grafice pentru vehicule.
  • 1000 de fotografii de înaltă rezoluție.
  • Peste 1.000 de fonturi TrueType și OpenType și acces integrat la peste 1.400 de familii de fonturi Google.
  • Peste 200 de șabloane proiectate profesional.
  • Peste 600 de umpleri cu fântână, vector și bitmap.
Cod producător ESDCDGS2023ML
Platformă Windows, macOS
Licență comercială (COM) - perpetuă
Limba

 multilingvă (MULTI)

Magazinul este autorizat deCreativitatea merge mână în mână cu productivitatea

CorelDRAW® Graphics Suite este un set cuprinzător de instrumente profesionale de design care vă permite să creați ilustrații vectoriale impresionante, machete de pagină și editare foto și tipografie cu o eficiență remarcabilă. Abonamentul rentabil oferă o valoare incredibilă, cu acces imediat garantat la funcții și conținuturi noi exclusive, performanță de top și suport pentru cea mai recentă tehnologie.

CorelDRAW este disponibil pe mai multe platforme!

Bucurați-vă de suport nativ pentru cele mai recente tehnologii pe computerele Windows și Mac, inclusiv Windows 11, macOS Monterey și de performanța excepțională a cipului Apple M1. O soluție multiplatformă disponibilă și în browserele web, iPad și alte dispozitive mobile.

Interfața tactilă optimizată a CorelDRAW.app vă permite să-l utilizați pe dispozitive mobile și tablete, iar noua aplicație pentru iPad facilitează și mai mult proiectarea din birou.
Un set de instrumente necesare implementării fiecărui proiect
CorelDRAW® 

Corel PHOTO-PAINT 


PowerTRACE™


Corel® Font Manager 

AfterShot ™ 3 HDR

CAPTURE™

Crearea graficii vectoriale și a aspectelor de pagină

Prelucrarea fotografiilor

Bitmap-to-vectorizare alimentată de AI 

Un instrument pentru vizualizarea și gestionarea fonturilor

Editor de fișiere RAW

Instrument de captură de ecran


Pentru cine?
CorelDraw 2023

Designeri din diverse domenii

CorelDRAW® GRAPHICS SUITE este popular în rândul designerilor din industrii și companii din întreaga lume, de la marketing și comerț la inginerie, producție și multe altele.

Designeri grafici si profesionisti creativi

Proiectați logo-uri, broșuri, materiale de vânzări și marketing, instrumente de instruire și alte elemente vizuale detaliate pentru utilizare pe web sau în tipărire.

Profesionisti in productie

Producție de semnalizare, imprimare în format mare, ambalare vehicule, design de îmbrăcăminte și textile, broderie, diagrame, gravură și multe altele.

Utilizatori ocazionali de grafică în companii

Creați sau editați modele bogate vizual pentru uz intern, de la grafică web și prezentări de vânzări până la foi de calcul și ajutoare vizuale.Editare mai rapidă a fotografiilor

Exprimați-vă creativitatea cu modele de personalizare noi, nedistructive, care pot fi aplicate de mai multe ori și cu Fit Inspector complet renovat de zece ori mai rapid. Bucurați-vă de multe îmbunătățiri sugerate de utilizator pentru funcțiile de editare a fotografiilor utilizate frecvent și de un meniu Personalizare actualizat cu instrumente noi, comenzi rapide și comenzi.

Mediu de învățare optimizat

Găsiți materiale de instruire personalizate în noul inspector Găsiți și căutați resurse online în fila Explorare în timp ce creați. Cu acces optim la materiale de instruire personalizate, veți găsi succesul mai repede, fără a fi nevoie să părăsiți CorelDRAW pentru a afla mai multe despre instrumente și tehnici.Caracteristici sugerate de clienți

Bucurați-vă de o serie de funcții îmbunătățite bazate pe sugestiile utilizatorilor noștri - de la îmbunătățiri care economisesc timp la vizualizarea cu mai multe pagini și meniul de andocare Pagini până la îmbunătățiri utile pentru editarea și exportul fotografiilor. Participați la proiectarea și dezvoltarea CorelDRAW Graphics Suite, trimițând propriile idei și votând pentru ideile altor utilizatori care ar trebui implementate.


Detalii

SKU
CDGS2023MLMBEU
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review