Descriere

CorelDRAW Technical Suite 

Livrare electronica in 24h!

Detaliile contează

Extindeți ceea ce este posibil în comunicarea vizuală cu CorelDRAW® Technical Suite, o colecție cuprinzătoare de aplicații pentru proiectare și documentare tehnică de mare impact.
Corel DESIGNER™
Design tehnic și ilustrație

Obțineți rezultate precise cu instrumente puternice de proiectare tehnică și ilustrare.

CorelDRAW®
Design grafic și layout

Abordați orice proiect cu această aplicație completă de design grafic pentru ilustrații vectoriale, aspectul paginii și multe altele.

Corel PHOTO-PAINT™
Editare foto și pictură digitală

Profitați la maximum de fotografiile dvs. cu capabilitățile robuste de editare foto ale Corel PHOTO-PAINT. Bucurați-vă de un flux de lucru integrat cu Corel DESIGNER și CorelDRAW.

XVL Studio Corel Edition
3D reutilizare

Adaugă context proiectelor tale tehnice utilizând vederi și modele 3D în ilustrații.

CorelDRAW.app™
Aplicație web pentru ilustrații vectoriale

Utilizați CorelDRAW.app pentru a aduna feedback de la un client sau pentru a vă accesa munca de la distanță atunci când nu vă aflați lângă computer.CorelDRAW.app pentru iPad
Aplicație web de ilustrare vectorială

Bazați-vă pe aplicația iPad pentru o examinare convenabilă a fișierelor în colaborare sau pentru a proiecta din mers.

Corel® Font Manager
Instrument de explorare și gestionare a fonturilor

Organizați și gestionați biblioteca dvs. de fonturi cu Corel Font Manager simplu, dar intuitiv, și utilizați fonturile preferate fără a fi nevoie să le instalați.

CAPTURE™
Instrument de captură de ecran

Capturați și salvați imagini ale ecranului computerului dvs., inclusiv întregul ecran, ferestre individuale sau liste de meniuri, cu un singur clic cu CAPTURE.

Editor foto AfterShot™ 3 HDR
RAW

Faceți corecții și îmbunătățiri la nivel profesional pentru fotografiile RAW sau JPEG și creați imagini cu gamă dinamică înaltă cu AfterShot 3 HDR.
Suită completă pentru comunicare tehnică vizuală

Creați totul, de la ilustrații tehnice precise cu Corel DESIGNER până la materiale de marketing remarcabile cu CorelDRAW. Editați fotografii pentru documentare cu Corel PHOTO-PAINT și adăugați capturi de ecran cu CAPTURE. Când sunteți gata să partajați fișiere pentru revizuire și aprobare în colaborare, utilizați CorelDRAW.app pentru web sau iPad pentru a simplifica procesul de feedback al părților interesate.

Experimentați o tranziție fără probleme de la designul 3D la ilustrație

Transformați cu ușurință datele de inginerie 3D reutilizate în ilustrații tehnice detaliate.

Instrument de creare a firelor în 3 puncte

Făcând referire la centrul și marginile unui șurub fără filet, noul instrument de creare a filetului în 3 puncte se fixează cu precizie pe părțile laterale ale șurubului în timp ce trageți firul de-a lungul acestuia.Management dinamic al activelor

Asigurați-vă că lucrați întotdeauna cu cele mai actuale simboluri, datorită unui nou flux de lucru impresionant de gestionare a activelor. Creați o singură sursă de adevăr pentru elementele de proiectare prin partajarea simbolurilor între proiecte și cu echipe și sincronizarea actualizărilor când modificările sunt făcute de dvs. sau de alții.

Lucrați mai rapid cu o abordare reimaginată a ilustrației tehnice

Experimentați o ilustrare tehnică simplificată cu instrumentele dvs. utilizate frecvent concentrate acolo unde contează cel mai mult, la îndemâna dvs.Creați pagini complete de piese de schimb cu o nouă funcționalitate impresionantă

Creați pagini detaliate de piese de schimb cu control complet, datorită unei serii de caracteristici noi remarcabile, concepute special pentru a alimenta fluxurile de producție discrete.

Instrumente de desen axonometric

Creați ilustrații tehnice izometrice sau alte proiectate paralele pentru instrucțiunile de asamblare și întreținere desenând dinamic pe un plan proiectat. Proiectați obiectele plane existente într-un plan dorit în locul calculelor manuale.Transformați proiectele tehnice în active de marketing convingătoare

Această suită complet încărcată de aplicații dedicate extinde acoperirea comunicațiilor vizuale.

  • Desenați în perspectivă

    Adăugați note creative în perspectivă de 1, 2 sau 3 puncte, în Corel DESIGNER și CorelDRAW, folosind noua funcție Draw in Perspective.

  • Vizualizare cu mai multe pagini

    Vizualizați, gestionați și editați toate activele digitale ale proiectului dvs. într-un spațiu de design flexibil.

  • Editare foto îmbunătățită

    Obțineți acces rapid la filtrele utilizate cel mai frecvent și aplicați ajustări critice ale imaginii în mod nedistructiv, datorită noului docker Ajustări.
Detalii

SKU
LCCDTSENTML11111
Brand

Te-ar putea interesa si

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review