Foxit PDF Editor, v12 Windows/Mac - licenta perpetua

1.020,00 RON (TVA inclus)
-
Cod produs - SKU PDFEDTPL11WIML01

Descriere

Foxit PDF Editor, v12, licenta electronica

Licenta perpetua.Editați PDF ca un profesionist
Actualizați rapid și ușor propriile documente PDF. Funcționează ca un procesor de text - redistribuiți textul în paragrafe, coloane și pagini; modificați aspectul documentului, modificați dimensiunea textului, fontul sau spația dintre linii și adăugați multimedia.
Distribuie și colaborează în direct
Conectați colegii de echipă împreună pentru a crește flexibilitatea și rezultatele. Integrați-vă cu sistemele de management al conținutului de top, utilizați servicii populare de stocare în cloud și inițiază recenzii partajate pentru a oferi și a gestiona feedback.


Exportați în formate de fișiere populare
Partajați cu ușurință conținut PDF exportând PDF în formate Word, PowerPoint, Excel, RTF, HTML, text și imagine. Exportați întregul document sau doar o zonă selectată.
Creați documente și formulare PDF
Creați PDF, PDF/A, PDF/X și PDF/E din aproape orice format de fișier sau pagini web. Creați portofolii PDF pentru a partaja cu ușurință mai multe fișiere împreună și utilizați Form Field Recognition pentru a crea rapid formulare PDF interactive pentru a colecta date. Redați PDF 3D PRC și creați PDF 3D din fișiere .DWG.

Organizați PDF într-un mod simplu
Organizați și manipulați paginile PDF pentru a vă sprijini fluxurile de lucru. Îmbinați și împărțiți documente; trageți și plasați pagini dintr-un fișier sau dintr-un document în altul; și adăugați ștampile, filigrane, anteturi, subsoluri și multe altele.
Protejați PDF în mod corespunzător
Protejați informațiile din documentele dumneavoastră confidențiale. Redactați și eliminați permanent textul și imaginile, asigurați documentele cu criptarea parolei sau cu Microsoft AIP, igienizați documentele și semnați digital PDF-urile.
Creați PDF accesibil
Activați accesibilitatea documentelor PDF pentru persoanele cu dizabilități care folosesc tehnologie de asistență pentru a avea acces la informații. Verificați accesibilitatea fișierelor PDF pentru a verifica dacă documentul respectă standardele tehnologice Secțiunea 508.
Scanați și OCR documente pe hârtie
Scanați și convertiți documente sau imagini pe hârtie în PDF. Rulați recunoașterea textului (OCR) pentru a crea text care poate fi selectat și căutat. Faceți textul editabil și actualizați copierea pe hârtie la fel ca documentele digitale.


Detalii

SKU
PDFEDTPL11WIML01
Categorii
Brand

Te-ar putea interesa si

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse populare