Foxit Sign, Windows, Subscriptie anuala, licenta electronica

510,00 RON (TVA inclus)
-
Cod produs - SKU PDFSGNSL11SBEN01

Descriere

Foxit Sign, Windows, Subscriptie anuala, licenta electronica

Livrare electronica in 24h-48h

ESign în siguranță documente PDF
Creați cont Foxit eSign, autosemnați, colectați semnături și gestionați fluxul de lucru pentru semnătura electronică.

Documentele sunt semnate cu software-ul de semnătură electronică Foxit
Serviciu de semnătură electronică obligatoriu din punct de vedere juridic pentru pregătirea și colectarea documentelor importante semnate.

Ușor de folosit
Fie de pe web, fie de pe mobil, generarea acordurilor și trimiterea lor pentru eSignature este rapidă și ușoară. Foxit eSign scade cantitatea de „clicuri” cu 30-50% la trimiterea unui document spre semnare. Utilizați șabloane reutilizabile pentru a reduce timpul petrecut cu crearea unui contract de fiecare dată și trimiterea acestuia din nou și din nou.
Flux de lucru complet eSign
Doar încărcați documentul, creați șablonul, adăugați destinatari și trimiteți. Foxit eSign automatizează fluxul de lucru, trimite notificări, colectează semnături de la toți destinatarii și vă permite să urmăriți progresul procesului de semnare. După finalizare, aveți o arhivare inviolabilă a unui document semnat legal.


Documente unice și reutilizabile
Creați documente unice și/sau șabloane de documente reutilizabile care pot fi completate și semnate de un set diferit de destinatari de fiecare dată. Creați-le pe ambele prin glisare și plasare câmpuri care pot fi completate și etichete de semnătură, apoi trimiteți-le semnatarilor. Puteți trimite unul sau mai multe documente într-un set de documente (Folder).
Sigur
Securitatea este prioritatea maximă atunci când trimiteți și primiți contracte. Foxit eSign acceptă criptare pe 256 de biți, piste de audit, finalizare certificată, controlul vizibilității și autentificarea e-mailului pentru a vă asigura că rămâneți în siguranță în orice moment.

Detalii

SKU
PDFSGNSL11SBEN01
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review