Kaspersky Total Security 5 Dispozitive, 2 ani, Noua, Licenta Electronica

270,00 RON (TVA inclus)
-
Cod produs - SKU KL1949XCEDS

Descriere

Protectia computerului
Fiecare tip de amenintare este tratat de o componenta de protectie dedicata. Puteti activa si dezactiva componentele de protectie si puteti configura setarile acestora.
Pe lânga protectia in timp real furnizata de componentele de securitate, va recomandam scanarea regulata a computerului pentru virusi si alte programe malware. Acest lucru este necesar pentru a preveni orice posibila raspândire a programelor rau intentionate care nu fost descoperite de componentele protectiei; de exemplu, pentru ca securitatea a fost setata la un nivel scazut sau din alte motive.
Pentru a mentine la zi aplicatia Kaspersky Total Security, trebuie sa actualizati bazele de date si modulele software utilizate de aplicatie.
Unele activitati specifice care trebuie executate ocazional (cum ar fi eliminarea urmelor activitatii utilizatorului in sistemul de operare) sunt efectuate utilizând instrumente avansate si experti.

 

Nou! Safe Money - mai multa protectie pentru tranzactiile financiare
De fiecare data cand te autentifici pe un site de cumparaturi online, banking sau plati, noua tehnologie Kaspersky Safe Money ofera protectie automata. Verifica URL-ul site-ului, prin confruntarea cu o lista a site-urilor sigure, verifica certificatul de securitate al site-ului si, de asemenea, scaneaza sistemul de operare al PC-ului pentru a identifica vulnerabilitati asociate. De asemenea, Safe Money sugereaza automat si deschiderea site-ului in modul special Safe Money - pentru a ajuta in continuare la protejarea informatiilor personale impotriva furtului.

Nou! Tastatura Sigura & Tastatura Virtuala imbunatatita - te ajuta sa-ti protejezi identitatea
Cand deschizi un site bancar sau de plati - sau atunci cand introduci o parola pe un site - tehnologia Tastatura Sigura Kaspersky previne, in mod automat, accesarea datelor personale, scrise cu ajutorul tastaturii, de catre keylogger-i. Mai mult de atat, tehnologia imbunatatita Tastatura Virtuala permite introducerea informatiilor confidentiale chiar fara utilizarea unei tastaturi - pentru ca datele tale sa ramana protejate de capturile realizate de 'screen scrapers', keyloggere si nu numai.

Nou! Automatic Exploit Prevention - te protejeaza impotriva exploatarii vulnerabilitatilor
Malware-ul vizeaza din ce in ce mai mult vulnerabilitatile existente in aplicatiile frecvent utilizate pe PC. Kaspersky Total Security include o noua tehnologie - Automatic Exploit Prevention - care nu permite malware-ului sa exploateze aceste vulnerabilitati. Automatic Exploit Prevention iti scaneaza PC-ul pentru a identifica vulnerabilitati si controleaza actiunile oricarui program care detine vulnerabilitati. Blocheaza exploatarea lor prin controlarea lansarii fisierelor executabile de catre orice aplicatie care detine vulnerabilitati, dar si prin analiza comportamentului fisierelor executabile - pentru a identifica similaritati cu programe periculoase cunoscute. Automatic Exploit Prevention restrange actiunile care pot fi intreprinse de catre aplicatiile care au vulnerabilitati.

Nou! Password Manager* acum include si Password Sync
Kaspersky Password Manager nu imbunatateste doar securitatea - prin generarea parolelor sigure si aleatorii - ci te si conecteaza automat pe conturile si aplicatiile site-uilor tale, inclusiv in Skype si Instant Messenger. Acum, cu noua caracteristica Password Sync, Kaspersky Total Security iti pastreaza in siguranta parolele online, in cloud. Utilizand Password Sync, iti poti accesa cu usurinta parolele de la orice PC si poti fi autentificat automat in site-urile si aplicatiile alese.

Nou! Backup online - faciliteaza realizarea de copii de siguranta a datelor
Daca PC-ul se defecteaza, realizarea de copii de siguranta in mod flexibil oferita de Kaspersky permite accesarea documentelor, fotografiilor, muzicii ?i a celorlalte fi?iere. Kaspersky Total Security permite sa realizezi copii de siguranta ale datelor pe unitatea hard, suport media portabile sau pe o gama larga de alte dispozitive de stocare fizica. In plus, noua functie Online Backup iti permite sa stochezi pana la 2 GB de fisiere, ce contin copii de siguranta online, prin Dropbox, astfel incat sa poti utiliza orice PC cu o conexiune la Internet pentru a-ti accesa copiile de siguranta.

Seifurile securizate - protejeaza cele mai importante date
Utilizand Kaspersky Total Security, este simplu sa creezi un seif special, securizat, pentru a-ti stoca cele mai valoroase informatii. Kaspersky cripteaza toate informatiile stocate in seif, iar accesul la seif este protejat prin parola, pentru a securiza seiful impotriva atacurilor hacker-ilor.

Detalii

SKU
KL1949XCEDS
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review