MathType 7 Windows/Mac, abonament anual

288,00 RON (TVA inclus)
-
Cod produs - SKU WSMT7

Descriere

MathType 7 Windows sau Mac Full, abonament anual, licenta electronica

Livrare electronica in 24h-48h

Soluție globală pentru matematică și știință

Noua versiune online a programului MathType este, de asemenea, integrată perfect în Google Docs.Includeți cu ușurință ecuații matematice de calitate în documentele dvs. și în conținutul digital.

Productivitatea este esențială Când sunteți gata să vă așezați și să scrieți o lucrare științifică sau tehnică, o prezentare de diapozitive sau unde vreți să includeți notația matematică, puteti face acest lucru cu ajutorul  MathType. Deschideți MathType pe computer sau pe dispozitiv și aveți totul la îndemână pentru a vă face munca rapidă, ușor și eficientă. Configurați mediul de lucru într-un mod care să funcționeze cel mai bine pentru dvs. Salvați ecuațiile și simbolurile utilizate frecvent în barele de instrumente personalizabile, setați preferințele MathType pentru a schimba rapid dintr-un "look" în altul pentru diferite tipuri de documente Configurați comenzile rapide personale de la tastatură


Unde puteti folosi MathType

MathType Office Tools este o suită de produse pentru a edita ecuații matematice și formule chimice în diferite setări tehnologice. Veți putea edita rapid ecuații într-un număr mare de aplicații, inclusiv Documente Google, Microsoft Word sau PowerPoint și altele.
MathType pentru Windows și Mac
MathType este compatibil cu Microsoft Word, PowerPoint, WPS și instrumentele de publicare. De asemenea, este compatibil cu suita Microsoft 365 Office și suita iWork până la 10.14 Mojave.
MathType pentru Google
Suplimente pentru documente și diapozitive care vă permit să creați și să editați cu ușurință notația matematică. Intrarea de scriere de mână este disponibilă și pentru Chromebook sau dispozitive cu ecran tactil.Detalii

SKU
WSMT7
Categorii
Brand

Te-ar putea interesa si

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse populare