Descriere

Livrare in contul Dumneavoastra in cateva ore. Licentiere cu cheie de activare.

Microsoft 365 Business Standard – Ideal pentru firmele care au nevoie de e-mail de clasa business, de aplicatiile Office si de alte servicii de business.


Pentru  5 dispozitive (PC, Mac, Tableta, Telefon)
1 TB spatiu cloud
Pentru 1 utilizator

Aplicatiile Premium
Word Excel PowerPoint Outlook OneNote
     

Access

(doar PC)

Publisher

(doar PC)

     

Serviciile valabile

Exchange Exchange
1TB OneDrive Teams SharePoint 50GB Exchange Office Online
Creati cele mai bune versuri oriunde scrieti

Microsoft Editor este un asistent inteligent care va permite sa creati cele mai bune texte oriunde scrieti. Editorul ofera ajutor avansat in gramatica si ortografie in peste 80 de limbi.

Lasa-ti imaginatia să fuga

Creati continut personalizat, de inalta calitate, care sa se potriveasca stilului dvs. unic. Cu un abonament Microsoft 365, putetți alege dintr-o colectie, in continua crestere, de fotografii profesionale, ilustratii vectoriale, videoclipuri, fonturi pentru a va face desenele originale si interesante.Conecteaza-te. Organiza-te. Munceste.

Outlook - aplicatia care va permite sa organizati lucrurile de zi cu zi - economiseste timp si va permite sa va concentrati asupra a ceea ce este important. Solutia simpla si inteligenta va permite sa ramaneti in contact, sa cititi e-mailurile mai repede si sa reveniti cu usurinta la alte chestiuni.

Lansati-va creativitatea

Faceti mai mult și creati mai eficient cu catalogul in crestere de sabloane in Word, Excel și PowerPoint. Bucurati-va de o gama larga de fotografii, fonturi, modele 3D si multe altele care va atrag atentia, pentru a va ajuta sa va aduceti viata la document.


Pachete Microsoft Office 365

Detalii

SKU
KLQ-00650
Brand

Te-ar putea interesa si

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review