Descriere

Microsoft Office Home and Student 2021 64-bit, All Languages, pentru 1 PC

 Livrare electronica, livrare in cateva ore dupa confirmarea platii.

 

Principalele beneficii

Lucrurile esentiale pentru a face totul. Office Home and Student 2021 este destinat studentilor si familiilor care doresc aplicatii Office clasice, inclusiv Word, Excel si PowerPoint pentru Windows 11 si Windows 10. O achizitie unica, instalata pe 1 PC sau Mac pentru utilizare acasa sau la scoala. 

 

Aplicatii clasice pentru acasa si la scoala

 

 

Intrebari de top

 

Care este diferenta dintre Microsoft 365 si Office 2021?

Microsoft 365 este un abonament care vine cu aplicatii premium precum Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher si Access (Publisher si Access sunt disponibile numai pe PC). Aplicatiile pot fi instalate pe mai multe dispozitive, inclusiv PC-uri, Mac-uri, iPad-uri, iPhone-uri, tablete Android si telefoane Android. Microsoft 365 vine, de asemenea, cu servicii precum 1 TB de stocare OneDrive, 60 de minute Skype pe luna si asistenta prin chat si telefonica Microsoft. Cu un abonament, primiti cele mai recente versiuni ale aplicatiilor si primiti automat actualizari atunci cand acestea au loc.

Office 2021 este o achizitie unica ce vine cu aplicatii clasice precum Word, Excel si PowerPoint pentru PC sau Mac si nu include niciunul dintre serviciile care vin cu un abonament Microsoft 365. Achizitiile unice nu au o optiune de actualizare, ceea ce inseamna ca, daca intentionati sa treceti la urmatoarea versiune majora, va trebui sa o cumparati la pretul intreg.

 

Sunt student, parinte sau educator. Ce versiune de Microsoft 365 ar trebui sa aleg?

In primul rand, verificati daca sunteti eligibil pentru Office 365 Education, care este gratuit pentru profesorii si elevii calificati si include Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Microsoft Teams si alte instrumente pentru sali de clasa de la Microsoft. Office 365 Education nu este o versiune de proba si este disponibil gratuit pentru institutiile academice acreditate care s-au inscris cu succes in acest program.

 

Cum stiu daca computerul, dispozitivul mobil sau browserul meu poate rula Office?

Pentru a vedea daca computerul, dispozitivul mobil si/sau browserul dvs. pot rula Office, va rugam sa verificat specificatiile.

 

Am nevoie de acces la internet pentru a rula Office?

Accesul la internet este necesar pentru a instala si activa Office, dar nu si pentru a utiliza aplicatiile Office, cum ar fi Word, Excel si PowerPoint, odata ce acestea sunt instalate complet pe computer.

 

Cum pot descarca, instala, reinstala, activa sau actualiza Office?

Dupa ce ati achizitionat Office, il puteti instala din sectiunea Servicii si abonamente din pagina de Cont Microsoft.

Detalii

SKU
79G-05339
Brand

Te-ar putea interesa si

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review