Descriere

Office LTSC Professional Plus 2021 Permanenta

See the source image

Lucrurile esențiale pentru a rezolva totul. Acest tip de Office este destinat firmelor mici în dezvoltare care doresc aplicațiile Office clasice, plus Outlook, OneDrive, Publisher și Access. O achiziție unică instalată pe 1 PC pentru utilizare la locul de muncă.

Office Professional Plus 2021 este o achiziție unică ce include aplicații clasice precum Word, Excel, PowerPoint,Outlook, OneDrive, Publisher, Access si Skype Business , pentru PC  și nu include niciunul dintre serviciile furnizate împreună cu un abonament Office 365. Achizițiile unice nu au o opțiune de upgrade, ceea ce înseamnă că, în cazul în care plănuiți sa faceți upgrade la următoarea ediție importantă, va trebui să o cumpărați la preț întreg.

Aplicații Office Professional Plus 2021

Word

Creați și partajați documente profesionale cu instrumente de editare, revizuire și partajare de ultima generație. Noul Design oferă acces rapid la caracteristici, iar Căutare inteligentă prezintă informații relevante contextuale de pe web direct în Word.

Word

Excel

Office 2021 Professional Plus aduce ultima versiune Excel. Analizați și vizualizați-vă datele în moduri noi și intuitive, cu o interfață de utilizare nouă plus comenzile rapide de la tastatură. Folosiți funcții precum Toolbatch, Slicers și Formula Builder pentru a economisi timp, astfel încât să vă puteți concentra pe informații

 

PowerPoint

Creați, colaborați și prezentați în mod eficient ideile dvs. cu noi tranziții de diapozitive și cu un panou de Animații îmbunătățit. Conținutul comentariilor alături de diapozitivele dvs. vă ajută să includeți feedback în prezentările dvs. Cerul este limita cu noul PowerPoint.

 
Office 2019 Home and Business Powerpoint

Outlook

Conectați discutiile lungi de e-mail sub un singur subiect, eliberând spațiul dvs. de intrare prin Conversații. Consolidați-vă toate mesajele de poștă electronică, de la serviciu și de la domiciliu, într-un singur folder cu intrări unificate.

 
Outlook Office Home and Business 2019

Publisher

Office 2021 Professional Plus va pune la dispozitie ultima versiune de Publisher. Folositi pentru a publica o varietate mare de publicatii cu o calitate ridicata. Productivitatea publicatiilor dvs. este cea mai importanta! De la grafice pana la charturi, indeplineste toate nevoile.

 

Access

Microsoft Access este un instrument de gestionare a informațiilor care vă ajută să stocați informații pentru referință, raportare și analiză. Microsoft Access vă ajută să analizați cantități mari de informații și să gestionați date conexe mai eficient decât Microsoft Excel sau alte aplicații de calcul tabelar. Acest articol vă arată când să utilizați accesul și cum vă poate ajuta să vă faceți mai eficient.

 

OneNote

Acesta este notebook-ul dvs. digital propriu, astfel încât să puteți păstra note, idei, pagini web, fotografii, chiar și audio și video într-un singur loc. Indiferent dacă sunteți acasă, în birou sau în mișcare, puteți lua totul cu dvs. oriunde v-ați afla, în timp ce vă împărtășiți și colaborați cu alții.

 
OneNote
 

Exclusiv Office Professional Plus 2021

 

Skype Business

Office 2021 Pro Plus va aduce Skype Business ca sa vă puteți conecta din orice loc cu echipa dvs., utilizând clienții din Windows, Mac, iOS și Android™ sau puteți aduce participanții de la distanță în spații de întâlnire de toate dimensiunile, cu Skype for Business.

 
Office 2019 Professional Plus

Detalii

Brand

Te-ar putea interesa si

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review