Descriere

Microsoft Windows 11 Pro, 64-bit, Engleza, Retail/FPP, USB Flash

Livrare in 24h.

Poate fi mutat pe alt calculator fara costuri suplimentare, produs nou, nefolosit, original cu holograma Microsoft si sigilat

Denumire:
Sistem de operare Microsoft Windows 11 Pro, 64-bit, Engleza, Retail/FPP, USB Flash
Cod producator:
HAV-00163
Garantie comerciala:
-
Garantie de conformitate: 24 luni
General
Mod comercializare
USB
Licentiere
Retail / FPP
Licenta pentru
PC nou
Versiune
Windows 11
Editie
Windows 11 Pro
Platforma
64-bit
Limba
EnglezaEchilibreaza-ti desktopul

Windows 11 include instrumente usor de utilizat, care va pot ajuta sa va optimizati spatiul pe ecran si sa va maximizati productivitatea. Combinati toate acestea cu un abonament Microsoft 365 si nimic nu va va opri sa duceti lucrurile la bun sfarsit.

 

 

Noi modalitati de interactiune

Cu functia pentru conversatii chat din Microsoft Teams, puteti contacta pe oricine (gratuit), oricum preferati (apel, conversatie chat, mesaj text, video), chiar de pe desktop.

   

Conecteaza-te cu oricine doresti

Conversatiile chat si apelarea sunt incluse pe bara de activitati si se integreaza perfect cu Outlook si cu Calendarul, oferindu-va posibilitatea de a va conecta cu usurinta cu doar cateva clicuri.

   

Refocalizeaza-ti fluxul de lucru

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams – aplicatiile de care aveti nevoie functioneaza fara probleme cu noile instrumente pentru multitasking precum Aliniere aspecte, Desktopuri si o noua experienta de reandocare mai intuitiva.

 

Cele mai noi performante pentru jocuri pe PC

Joaca cele mai noi jocuri cu grafica ce rivalizeaza cu realitatea. Joaca alaturi de alti jucatori pe consola. Joaca cu perifericele preferate. Atunci cand vine vorba de joaca, poti face totul cu Windows 11.

 

Joaca exact asa cum vrei

Configuratia perfecta te asteapta. Pe langa numeroasele combinatii de componente hardware si software, Windows 11 vine si cu toate functiile necesare pentru timpi de incarcare rapizi, experiente captivante si elemente vizuale uimitoare.

 

O aureola de protectie

Protectii avansate pentru a va apara impotriva amenintarilor cibernetice actuale. Integrate, actualizate in mod regulat si fara costuri suplimentare pentru dumneavoastra. Aceasta este Windows Security.

 

Gestionarea si implementarea afacerilor

Criptare de nivel enterprise. Gestionare in cloud care permite lucrul de oriunde. Este exact ceea ce au nevoie intreprinderile si ceea ce cere succesul.
Detalii

SKU
HAV-00163
Brand

Te-ar putea interesa si

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review