Descriere

OriginLab Pro 2023 Concurrent Network, licență electronică, Companie

Livrare electronica 

Diferența între Origin și Origin Pro click aici!

Concurrent Network, Licență de rețea simultană (plutitoare)
Un server de licențe FLEXnet este furnizat de OriginLab. Dacă gestionați deja alte programe cu FLEXnet, puteți utiliza un server FLEXnet existent pentru a gestiona Origin (atâta timp cât sistemul de operare este acceptat de OriginLab).
Configurați un serviciu de licență pe un server de rețea sau o stație de lucru la care toate computerele Origin au o conexiune.
Serviciul de licență verifică numărul de computere care rulează Origin în același timp și limitează acest lucru la numărul achiziționat.
Licența de rețea simultană este supusă restricțiilor de fus orar, care necesită ca toate mașinile client, pe care Origin rulează, să fie în același fus orar ca cel mașina server.

Peste 500.000 de utilizatori înregistrați în întreaga lume, din corporații, universități și laboratoare guvernamentale de cercetare, se bazează pe Origin pentru a importa, grafica, explora, analiza și interpreta datele lor. Cu o interfață point-and-click și instrumente pentru operații de lot, Origin îi ajută să își optimizeze fluxul de lucru zilnic.Grafice
Cu peste 100 de tipuri de grafice încorporate și personalizabile. Origin facilitează crearea și personalizarea graficelor de calitate. Puteți adăuga axe și panouri suplimentare, puteți adăuga, elimina parcele etc., pentru a vă potrivi nevoilor. Plasați graficele noi cu structuri de date similare sau salvați graficul personalizat ca șablon de grafic sau salvați elementele personalizate ca teme ale graficului pentru o utilizare viitoare.
Viteza impresionantă de import pentru date mari
Importul fișierelor text mari este ușor și rapid în Origin.
Viteza de import în Origin este un factor de 10 sau mai mult în comparație cu Excel 2016 și în comparație cu versiunile mai vechi de Origin. Câștigul în viteză a fost realizat prin utilizarea pe deplin a arhitecturii multi-core a procesorului.
Importul fișierelor
Origin acceptă mai mult de 30 de formate de date, inclusiv: ASCII, CSV, EXCEL, Binar, PCLAMP, CDF, DCF, HPF, EPA, EDF, BDF, REC, HYP, DAT, MDF, DAT, RAW, H5, HE5, HDF5, DAT , PXP, IBW,, DX, DX1, JDX, JCM, QDA, MAT, MTW, MPJ, mzData, mzXML, mzML, imzML, NC, DAT, TDM, TDMS, ABF, DAT, AB, SPE, PZFX, XML, JNB, SIE, WAV, SAV, SPC, CGM, BRUKER OPUS, ISF și SAS7BDAT


Explorarea datelor
 • Zoom și panoramare
 • Măriți o regiune a graficului
 • Măriți și rotiți cu ușurință la scala X / Y dorită
 • Măriți regiunea de interes și afișați detaliile în al doilea strat
 • Măriți o regiune de grafice multi-strat suprapuse într-un al doilea grafic (Utilizați instrumentul Scale-In în timp ce țineți apăsată tasta CTRL)

Modificați sau eliminați punctele de date

 • Utilizați instrumente de mascare pentru a exclude punctele de date din analize sau pentru a ascunde punctele de pe afișaj
 • Modificați sau eliminați punctele de date
Analiza exploratorie
Origin oferă mai multe gadgeturi pentru a efectua analize exploratorii prin interacțiunea cu datele reprezentate într-un grafic.
Selectați gama de date interactiv folosind o casetă Regiune de interes (ROI)
 • Vizualizați rezultatele imediate pe măsură ce mutați sau redimensionați rentabilitatea investiției.
 • Generați rapoarte detaliate din analiză
 • Opțiuni pentru personalizarea rezultatelor vizuale și a setărilor raportului
 • Salvați setările ca temă pentru utilizare repetată
 • Repetați analiza pe toate graficele de date din stratul sau pagina de grafic
 • imagine
 • Aceleași gadgeturi sau diferite pot fi aplicate de mai multe ori în același grafic
 • Ascundeți temporar caseta ROI pentru imprimare și export


Statistici
Origin oferă o gamă largă de instrumente pentru analiza statistică.
În plus, Origin oferă aplicația Stats Advisor, care ajută utilizatorul să aleagă interactiv testul statistic adecvat, instrumentul de analiză sau aplicația.

Detalii

SKU
ORLPCNLC
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review