Pachet V15 (TopoLT 15, ProfLT si TransLT) – abonament anual

3.350,00 RON (TVA inclus)
-

Descriere

Pachet V15(TopoLT ProfLT si TransLT) – abonament anual

Varianta de comercializare:

Licenta electronica

Sisteme de operare:

Windows: XP/Vista/7/8/8.1/10.

Platforme AutoCAD:

AutoCAD (32-bit): 2007, 2008, 2009

AutoCAD (32-bit & 64-bit): 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021

Platforme BricsCAD:

BricsCAD (Pro, Platinum, 32-bit & 64-bit): V16.2, V17.2, V18.2, V19.1, V19.2, V20, V21

Platforme ZWCAD:

ZWCAD Pro (32-bit & 64-bit): 2019 SP2, 2020, 2021


Pachetul format din TopoLT, ProfLT și TransLT reprezintă soluția completă și economică pentru proiectele tale.

Practice și ușor de folosit, aplicațiile TopoLT, ProfLT și TransLT includ uneltele necesare pentru a realiza proiecte de topografie, cadastru, profile și transformări de coordonate.TOPOLT

TopoLT este un program ce contine unelte pentru aplicatii 2D sau 3D si o serie de facilitati de configurare a elementelor desenate, utile pentru realizarea de planuri topografice sau cadastrale, a modelului tridimensional al terenului si a curbelor de nivel, calcularea volumelor de sapatura si umplutura, la georeferentierea imaginilor raster, cat si la printarea automata.

Aplicatia TopoLT reprezinta un instrument indispensabil in domeniul topografiei si cadastrului, indeplinind toate cerintele necesare pentru munca teren – birou. Functionează in mai multe limbi putand fiind tradus de catre utilizator în orice limba, iar configurarea functiilor a fost gandita astfel incat sa acopere o cat mai larga gama de situatii.

TopoLT ruleaza sub AutoCAD, BricsCAD sau ZWCAD, utilizând funcţiile de desenare ale acestor programe la care se adaugă funcţiile specifice ale programului necesare pentru realizarea planurilor topografice şi cadastrale în format digital.

PROFLT

ProfLT este un program ce ofera o serie de facilitati in ceea ce privestea configurarea, modificarea, desenarea si asezarea in pagina a profilelor longitudinale ale terenului, cat si a sectiunilor transversale.

Programul a fost creat pentru a functiona in mediul AutoCAD, BricsCAD sau ZWCAD. S-a optat pentru aceasta solutie pentru a beneficia si de functiile specifice oferite de programele CAD.

Aplicatia ProfLT permite inserarea punctelor dintr-un fisier de coordonate, iar pe baza codurilor acestor puncte sau a modelului tridimensional, programul genereaza profilele longitudinale si transversale. Optiunile de configurare permit modificarea modelelor predefinite pentru profile, dar si salvarea unor modele noi, astfel fiecare utilizator are posibilitatea sa particularizeze in functie de cerintele lucrarii.TRANSLT

TransLT este un program special dezvoltat pentru realizarea calculului parametrilor de transformare şi transformarea coordonatelor între două sisteme de coordonate într-un mod practic şi rapid. Programul se adresează în principal specialiştilor ce utilizează tehnologia GPS pentru realizarea lucrărilor geodezice.

TransLT este o aplicaţie care oferă utilizatorului următoarele trei funcţionalităţi majore şi anume:

  • Calcularea parametrilor de transformare între două sisteme de coordonate;
  • Transformarea coordonatelor între două sisteme de coordonate;
  • Desenează poligoane, căi (trasee) sau puncte în Google Earth.

Pentru a uşura operarea cu multitudinea sistemelor de coordonate de referinţă existente, TransLT conţine un modul care extrage informaţii din baza de date EPSG.

Interfaţa programului este intuitivă, uşor de utilizat, datele se pot importa direct dintr-un fisier de tip text sau csv, de asemenea programul permite salvarea fişierelor cu modificarile efectuate pentru fiecare pas al transformării.


Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review