Descriere

PaintShop® Pro 2023 - licență comercială, perpetuă, electronică

Noua suită Corel® PaintShop® Pro 2023 este soluția supremă pentru editarea foto profesională și design grafic.

 Comparator versiuni PaintShop® Pro 2023 Ultimate vs PaintShop® Pro 2023 - vezi diferentele

alt

Corel® PaintShop® Pro 2023 - NOU ÎN PROGRAM

Faceți din fiecare fotografie cea mai bună fotografie cu PaintShop® Pro 2023, un editor foto avansat care oferă o gamă cuprinzătoare de instrumente profesionale de editare și design grafic, precum și soluții care economisesc timp alimentate de inteligența artificială.

Obțineți o adâncime clară de câmp în compoziția finală cu noua funcție Focus Stacking, utilizați generatorul avansat de cadre pentru a crea cu ușurință o varietate de forme și umpleți-le cu imagini pentru a îmbogăți povestea pe care o spuneți. Aliniați obiectele instantaneu cu precizie cu noua funcție Snap to Objects și îmbunătățiți capacitățile de editare RAW cu instrumentele AfterShot Lab disponibile acum în PaintShop Pro.

Economisiți timp și simplificați procesul de editare cu îmbunătățiri de utilizare și performanță aplicate la nivel general. Bucurați-vă de editare pozitivă de la început până la sfârșit și obțineți rezultate la fel de unice precum imaginile dvs.1. NOU! Focus Stacking
Fii clar și clar cu noua funcție Focus Stacking, care vă permite să combinați mai multe imagini ale aceleiași scene realizate la distanțe focale diferite pentru a crea un compozit final cu o adâncime de câmp (DOF) mai mare decât oricare dintre imaginile sursă individuale. Faceți cunoștință cu Focus Stacking ca o modalitate rapidă de a obține o imagine perfect clară cu cei trei pași simpli ai asistentului și de a face fiecare zonă a imaginii clară și clară.


2. ÎMBUNĂTĂȚITĂ! Instrument de cadru
Creați forme (măști) din forme simetrice și prestabilite și chiar obiecte text vectoriale - sau convertiți obiectele vectoriale și textul existente în forme - toate cu instrumentul Frame îmbunătățit. Apoi umple-le cu imagini, modele sau culori pentru efecte specifice - suprarealiste, avangardiste, distractive sau altceva. Îmbogățiți poveștile vizuale pe care le spun imaginile dvs. cu instrumentul Frame îmbunătățit.


3. NOU! Laboratorul AfterShot
Bucurați-vă de editarea puternică și completă a fișierelor RAW cu o gamă largă de instrumente profesionale în noul AfterShot Lab, disponibil acum în PaintShop Pro. Nu aveți nevoie de aplicații suplimentare și nu rulați mai multe procese de editare simultan - toate pentru a economisi timp și pentru a simplifica procesul de editare.

4. NOU! Previzualizarea modului de amestecare în timp
real Utilizați noua previzualizare a modului de amestecare în timp real pentru a verifica rezultatele îmbinării straturilor din mers, trecând cu mouse-ul peste opțiunile drop-down din paleta Straturi. Amestecați creativ și verificați din mers cu instrumentul ușor de utilizat și intuitiv pentru modul de amestecare.


5. NOU! Fixați la obiecte
Aliniați obiectele cu precizie în design-ul dvs. în cel mai scurt timp, cu noua caracteristică Snap to Objects. Utilizați un plic pentru a conecta precis două obiecte cu verificări automate la nivel înalt și pentru a evita pașii suplimentari în procesul de editare.


6. ÎMBUNĂTĂȚITĂ! Utilizabilitate și eficiență
Bucurați-vă de upgrade-uri în toată lumea! Explorați aspectul de pagină actualizat „Nou de la șablon”, acum cu mai mult conținut în panoul de vizualizare extins din țiglă și noi opțiuni „Filtrare” și „Ordonare” pentru a organiza o căutare rapidă a subiectului. Obțineți rezultate excelente introducând cu precizie valorile de rotație și controlând unghiurile de rotație în editarea vectorială. Vedeți o îmbunătățire a performanței cu 30% atunci când utilizați Peria Rafinare, obțineți asistență pentru cele mai recente camere și multe altele!

 

De ce să alegeți PaintShop Pro 2023?

 

Instrumente esențiale
Decupați și redimensionați cu ușurință fotografiile folosind liniile directoare pentru compoziție, raportul de aur sau regula treimii. Restaurați și reparați fotografiile vechi cu instrumentele Scratch Remover și Fade Correction pentru a îmbunătăți contrastul și culoarea fotografiilor decolorate.


Instrumente de ajustare
Îmbunătățiți-vă fotografiile cu luminozitate și contrast, umplere de lumină și luminozitate, corecție de decolorare, balans de alb, nuanță și saturație, eliminare zgomot, intensitate, claritate, corecție de culoare și niveluri și curbe de ton.


Instrumente de selecție și corectare
Izolați zona pe care doriți să o selectați cu diferitele instrumente de selecție și subliniați-o cu Pensul de vindecare. Corectați automat distorsiunile, vignetarea și aberațiile cromatice din fotografii cu instrumente de corectare a obiectivului. Utilizați instrumentul Îndreptare pentru a corecta orizontul înclinat sau instrumentul de corecție a perspectivei pentru a face fotografia să pară ca și cum ar fi fost făcută dintr-un unghi diferit.


RAW, HDR și control foto 360 °
Bucurați-vă de editare RAW puternică și completă cu o gamă largă de instrumente profesionale în noul AfterShot Lab, acum în PaintShop Pro. Combinați mai multe fotografii ale aceleiași scene cu expuneri diferite pentru a crea o fotografie HDR grozavă. Instrumentele HDR din PaintShop Pro vă permit să accesați o gamă mai largă de tonuri pentru o imagine finală uluitoare. Editați fotografiile făcute cu o cameră de 360 °.


Instrumente care economisesc timp
Reduceți repetiția și accelerați activitățile complexe de editare a fotografiilor prin capturarea de scripturi și automatizarea editării mai multor fotografii simultan cu procesare în lot, cum ar fi adăugarea unui filigran, a unei rame foto sau pur și simplu redimensionarea.Pentru cine este PaintShop Pro?Iubitorii de fotografie
De la pasionați la pasionați de fotografie, fiecare fotograf are nevoie de instrumente care să-l ajute să-și atingă viziunea creativă. PaintShop Pro oferă tot ce au nevoie fotografilor pentru a edita și gestiona întreaga lor colecție de fotografii într-un singur produs.


Designeri grafici și consumatori creativi
Cu straturi, instrumente vectoriale și instrumente de pictură și desen, PaintShop Pro este soluția perfectă acasă sau la serviciu. Designerii grafici folosesc PaintShop Pro pentru a crea o mare varietate de lucrări de artă, inclusiv postere, broșuri, grafică web și multe altele. Consumatorii creativi creează conținut pe care îl pot împărtăși prietenilor și familiei. Ambele grupuri vor adora noile palete de culori, pensule, degrade, modele și tuburi de imagine din PaintShop Pro.


Afaceri
Pentru companiile de toate dimensiunile, PaintShop Pro este extrem de valoros pentru a lucra în orice, de la design grafic intern și crearea de diapozitive uimitoare până la utilizarea instrumentelor de captură de ecran și adnotare pentru o comunicare clară. Licențele de volum, implementarea web și reducerile de volum îl fac o alegere excelentă pentru mediile de afaceri și educaționale.


 


Caracteristicile designului grafic creativ
 

Straturi și măști
Straturile și măștile sunt esențiale pentru editarea avansată a imaginilor, compunerea și designul grafic. Utilizați mai multe straturi nedistructive atunci când editați imagini pentru a crea compozite foto cu ușurință. Creați măști pentru a ascunde sau afișa părți ale unui strat, estompați între straturi și creați efecte speciale cu precizie.


Instrumente
de text Adăugați text la imagini pentru a crea modele interesante, cum ar fi un meme sau un citat de imagine. Personalizați fonturile, dimensiunea, stilul, alinierea, orientarea și kerningul cu un set complet de instrumente de tipografie.


Instrumente de desen, pictură și umplere
Pictați cu noile pensule încorporate sau importați pensule Adobe Photoshop pentru a da viață desenelor dvs. digitale. Desenați cu instrumente de ilustrare vectorială și folosiți palete de culori, degrade, modele și tuburi de imagine pentru a vă duce designul la nivelul următor.


Șabloane și conținut creativ
Lucrați cu o varietate de pensule, texturi, modele și alt conținut creativ în produsul dvs. - gata să inspirați idei noi și să economisiți timp pe măsură ce construiți proiecte la nivelul următor. 

Soluții inteligente

 

Instrumente de inteligență artificială
Măriți imaginea fără distorsiuni nedorite cu AI Upsampling, eliminați rapid artefactele și zgomotul din fotografii cu AI Artifact Removal sau AI Denoise, stilați fotografiile cu efecte artistice cu AI Style Transfer și schimbați ușor fundalul imaginii folosind AI Funcția de înlocuire a fundalului.


Instrumente de ajustare cu un singur clic
Profitați rapid de cele mai bune rezultate din fotografie! Lăsați One Step Photo Fix să aplice automat ajustările de culoare și de claritate. Sau puteți utiliza Smart Photo Fix pentru a ajusta setările sugerate pentru a obține fotografia perfectă.


Efecte și filtre instantanee
Previzualizați o varietate de efecte foto prestabilite, cum ar fi Stiluri de film, Alb-negru, Peisaj, Retro, Tradițional și Artistic sau aplicați mai multe efecte pentru un impact și mai mare. Răsfoiți sute de efecte, inclusiv 3D, Artă, Iluminare și Reflecție, pentru a adăuga umbre și margini imaginilor dvs. sau pentru a transforma fotografiile într-o schiță sau imagine.


Instrumente pentru portret și retușare
Eliminați ochii roșii, petele și liniile nedorite sau netezește ridurile, albiți dinții și uniformizați nuanța pielii. Creați portrete cu aspect profesional cu modul Portret AI, care analizează și aplică automat neclaritate bokeh pe fundalul imaginii.


Instrumente de conținut
Eliminați defectele, obiectele și distragerile cu Instrumentul de eliminare a obiectelor sau încercați instrumente de editare care țin seama de conținut, cum ar fi SmartClone, Magic Move și Magic Fill, pentru a umple automat o zonă goală atunci când mutați sau eliminați un obiect dintr-o imagine pentru a se potrivi cu zona înconjurătoare fundal.


Adâncimea câmpului și focalizarea selectivă
Adăugați neclaritate, jucați-vă cu adâncimea câmpului în fotografiile dvs. sau aplicați efecte bokeh pentru a menține anumite părți ale imaginii și a estompa restul. De asemenea, puteți utiliza funcția de focalizare selectivă pentru a crea un efect Tilt-Shift pentru a face imaginea să arate naturală

 

Detalii

SKU
ESDPSP2023ML
Brand

Te-ar putea interesa si

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review