Parallels Desktop 18 MAC Standard Edition Licenta Permanenta

[1]
650,00 RON (TVA inclus)
-
Cod produs - SKU PD17RLPOSAEU

Descriere

Parallels Desktop 18 MAC Standard Edition Licenta Permanenta

Livrare electronica.

Parallels Desktop® pentru Mac

Proiectat pentru utilizatorii care trec de la PC la Mac ® și pentru utilizatorul de acasă sau student care are nevoie frecvent să utilizeze aplicații non-Mac pe un Mac. Simplus si uşor de utilizat pentru utilizatorul de Mac începător.

Brand Parallels
Tip Licenta Perpetua
Format Electronic
Limba Multilingual
Platforma MacOS
Pregatit pentru viitor
Design nou, performanta ne mai vazuta pana acum si pregatit pentru cele mai recente actualizari Windows 10 si macOS Big Sur (cand este lansat).  Parallels Desktop este la curent cu tot ce tine de noile versiuni macOS, Windows sau Linux, puteti lucra fara intreruperi.


Mai rapid. Mai putine distrageri. Integrare imbunatatita. Grafica imbunatatita.

Pentru un lucru si mai eficient dupa ce activati "Nu deranjati" in macOS echivalentul Windows cunoscut sub numele "Focus Assist" se va activa automat, fara distrageri, fara pop-up.

Acum in configuratiile masinei virtuale se poate seta ca spatiul pe disc neutilizat pe Mac sa fie returnat automat dupa inchidere.Rulati mai multe aplicatii
Parallels Desktop 16 ofera suport complet pentru profilul de compatibilitate OpenGL 3.3 pentru a suporta mai multe aplicatii, inclusiv DIALux EVO 9, SAMSON Connect, ProPresenter 6, CLIN Check Pro, Rhino 6 si multe altele.


Selectati editia Windows inainte de instalare

Acum este mult mai simplu sa instalati Windows-ul dorit. Dintro imagine ISO cu mai multe editii Parallels Desktop 16 va ofera sa selectati versiunea dorita de  dumneavoastra.
Gesturi Trackpad

Folositi gesturile trackpad cunoscute ca "ciupire cu doua degete" pentru rotire sau zoom in aplicatiile pe Windows 10, precum Harti, Fotografii, Edge si altele.
Temporizator configurabil pentru pauza automata
Acum, in panoul Startup si Shutdown al configuratiei masinii virtuale, puteti alege o perioada de timp de inactivitate, dupa care Windows se va intrerupe.
Durata mai lunga de viata a bateriei
Economisiti mai multa baterie datorita noii optimizari, o autonimie cu 10% mai mare. 
Pregatiti masini virtuale pentru transfer
Numai editiile Pro si Business
Pur si simplu faceti clic dreapta pe masina virtuala din Centrul de control si selectati Pregatiti pentru transfer. Parallels Desktop 16 va impacheta masina virtuala intr-un singur fisier si va reduce dimensiunea acestuia pentru o incarcare mai usoara si mai rapida. Parallels Desktop 16 foloseste un algoritm de ambalare fiabil si, spre deosebire de zipping, nu necesita spatiu suplimentar pe disc pentru a impacheta masina virtuala.Provizionare de masini virtuale corporative
Numai editia Business
Administratorii de sistem pot crea masini virtuale Windows preconfigurate cu toate aplicatiile necesare instalate, pregatesc un pachet, pot incarca in spatiul de stocare in cloud si pot specifica un link de descarcare si o descriere in Parallels My Account.

Cand utilizatorii de afaceri deschid prima data Parallels Desktop, li se va oferi sa descarce aceasta masina virtuala. Procesul este simplu si sigur - utilizatorii vor primi masina virtuala gata de utilizare cu un singur clic.
Detalii

SKU
PD17RLPOSAEU
Categorii
Brand
Numar calculatoare
1 calculator

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 review-uri
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
S
Sesiune testare
08 sept. 2022
Produsul a foster foarte user de instalat.