Parallels Desktop 18 Pro Mac – 1 an

540,00 RON (TVA inclus)
-
Cod produs - SKU PDPRO17RL1YPOSAEU

Descriere

Licenta Parallels Desktop 18 Pro MULTI Mac 

Brand Parallels
Tip Licenta Subscriptie
Format Electronic
Limba Multilingual
Platforma MacOS


Pregatit pentru viitor
Design nou, performanta ne mai vazuta pana acum si pregatit pentru  Windows 11 si macOS Monterey (cand este lansat).  Parallels Desktop este la curent cu tot ce tine de noile versiuni macOS, Windows sau Linux, puteti lucra fara intreruperi.
Mai rapid. Mai putine distrageri. Integrare imbunatatita. Grafica imbunatatita.

Pentru un lucru si mai eficient dupa ce activati "Nu deranjati" in macOS echivalentul Windows cunoscut sub numele "Focus Assist" se va activa automat, fara distrageri, fara pop-up.

Acum in configuratiile masinei virtuale se poate seta ca spatiul pe disc neutilizat pe Mac sa fie returnat automat dupa inchidere.Rulati mai multe aplicatii
Parallels Desktop 17 ofera suport complet pentru profilul de compatibilitate OpenGL 3.3 pentru a suporta mai multe aplicatii, inclusiv DIALux EVO 9, SAMSON Connect, ProPresenter 6, CLIN Check Pro, Rhino 6 si multe altele.


Selectati editia Windows inainte de instalare

Acum este mult mai simplu sa instalati Windows-ul dorit. Dintro imagine ISO cu mai multe editii Parallels Desktop 17 va ofera sa selectati versiunea dorita de  dumneavoastra.
Gesturi Trackpad

Folositi gesturile trackpad cunoscute ca "ciupire cu doua degete" pentru rotire sau zoom in aplicatiile pe Windows 10, precum Harti, Fotografii, Edge si altele.
Temporizator configurabil pentru pauza automata
Acum, in panoul Startup si Shutdown al configuratiei masinii virtuale, puteti alege o perioada de timp de inactivitate, dupa care Windows se va intrerupe.
Durata mai lunga de viata a bateriei
Economisiti mai multa baterie datorita noii optimizari, o autonimie cu 10% mai mare. 
Pregatiti masini virtuale pentru transfer
Numai editiile Pro si Business
Pur si simplu faceti clic dreapta pe masina virtuala din Centrul de control si selectati Pregatiti pentru transfer. Parallels Desktop 16 va impacheta masina virtuala intr-un singur fisier si va reduce dimensiunea acestuia pentru o incarcare mai usoara si mai rapida. Parallels Desktop 16 foloseste un algoritm de ambalare fiabil si, spre deosebire de zipping, nu necesita spatiu suplimentar pe disc pentru a impacheta masina virtuala.Provizionare de masini virtuale corporative
Numai editia Business
Administratorii de sistem pot crea masini virtuale Windows preconfigurate cu toate aplicatiile necesare instalate, pregatesc un pachet, pot incarca in spatiul de stocare in cloud si pot specifica un link de descarcare si o descriere in Parallels My Account.

Cand utilizatorii de afaceri deschid prima data Parallels Desktop, li se va oferi sa descarce aceasta masina virtuala. Procesul este simplu si sigur - utilizatorii vor primi masina virtuala gata de utilizare cu un singur clic.

Detalii

SKU
PDPRO17RL1YPOSAEU
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review