18%

PDF Extra 2023 - Editati, vizualizati, completati, semnati si convertiti PDF-uri

350,00 RON (TVA inclus) 430,00 RON
-

Descriere

PDF Extra 2023 - Editati, vizualizati, completati, semnati si convertiti PDF-uri

Pentru versiunea demo va rugam sa ne contactati.

e-mail: vanzari@licentepc.ro
Sunati acum: + 0725 638 065

PDF Extra 2023 - Editati, vizualizati, completati, semnati si convertiti PDF-uri

Vezi mai multe informatii pentru PDF EXTRA

                                         

Editor profesional de PDF-uri 

PDF Extra 2023 este editorul de PDF-uri universal. Are tot ceea ce aveti nevoie pentru a vizualiza, edita, adnota si proteja fisiere PDF. De asemenea, puteti completa si semna documente Adobe Acrobat PDF sau le puteti converti in Word, Excel si ePub.

Editati PDF-uri instantaneu

PDF Extra 2023 are o interfata practica si capacitati de editare eficiente. Aveti posibilitatea de a schimba orice din document - text, imagini, design.

O experienta de lectura intuitiva

Imbunatatiti-va experienta de lectura. V-ati plictisit sa tot dati pagina? Utilizati modul „pagina continua” sau oricare alta optiune PDF Extra 2023 pentru a va modifica rutina de lectura.

Convertiti PDF-uri cu un singur clic

Este usor sa lucrati cu documente cand le puteti converti. PDF Extra 2023 va permite sa transformati fisiere PDF in diferite formate de fisiere, precum Word, Excel sau ePub.

Reordonati pagini cu usurinta

Puteti insera si sterge pagini, puteti roti, duplica si chiar puteti extrage pagini fara probleme.

Comentati si adnotati foarte simplu

Adaugati comentarii prin note adezive, desene, stampile sau chiar puteti atasa fisiere. Adnotati cu evidentieri, marcaje sau taind text utilizand instrumentele avansate PDF Extra.

Semnati imediat documente

Semnati si trimiteti documente instantaneu. Puteti utiliza semnaturile salvate sau le puteti creiona imediat. Utilizati asistenta avansata pentru formulare PDF care se pot completa pentru a semna documente.

Completati formularele PDF ca un profesionist

Utilizarea formularelor PDF care se pot completa poate fi derutanta, insa cu PDF Extra 2021 este o joaca de copii. Lucrati cu orice formulare cu validare JavaScript integrata.

Protejati PDF-uri cu parole complexe

Protejati documentele delicate cu parole. Puteti chiar restrictiona editarea, deschiderea sau imprimarea fisierelor PDF. Opriti odata pentru totdeauna scurgerile de documente!

Configurati certificarea digitala avansata

Puteti valida autenticitatea oricarui PDF cu certificarea digitala avansata. Pastrati situatia sub control cu semnaturi digitale si marcaje temporale.

Obtineti spatiu de stocare suplimentar pentru fisiere

Profitati de stocarea gratuita in cloud de 5 GB pe MobiDrive pentru a accesa documente oricand, oriunde. Deja aveti un cont de cloud? PDF Extra 2021 este compatibil cu servicii cloud populare, cum sunt Dropbox, Google Drive si Box.

Detalii

Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review