Descriere

Rhino 8 for Windows or MAC OS - Permanenta

Livrare electronica in 24 ore


Rhino 8 este cel mai important upgrade din istoria noastră. Creați forme organice cu noile noastre instrumente SubD. Utilizați algoritmul robust QuadRemesh pentru a crea o frumoasă plasă quad din geometria sau ochiurile NURBS. Cu această versiune, am deblocat fluxuri de lucru de modelare complet noi și am rafinat multe caracteristici ferme.
Datorită a mii de utilizatori in etapele de prelansare, am reușit să testăm și să rafinăm Rhino 8, făcându-l cea mai rapidă și mai stabilă versiune vreodată.Afișare în Rhino
Funcțiile includ grafică 3D extrem de rapidă, ferestre de vizualizare nelimitate, vizualizări umbrite, de lucru, vizualizări de lucru în perspectivă, vizualizări denumite, vizualizări flotante, afișare pe ecran complet, moduri de vizualizare stereo 3D, suport pentru ordinea desenului, perspectivă în două puncte, planuri de tăiere și un pentru a vizualiza modele la dimensiune completă.
Nou în Rhino 8:
Unele modele se vor afișa mult mai rapid, cum ar fi cele cu blocuri imbricate, machetele cu multe vizualizări de detalii și cele cu numeroase obiecte text.
Modul de afișare redat captează mai multă iluminare într-un mod de lucru în timp real.
Viewports și Rhino Render utilizează acum aceleași setări de redare.
Suport de culoare transparent pe straturi și obiecte.
Suport pentru culoarea feței pentru polisuprafețe și SubD.

Redare și prezentare

Prezentările de înaltă calitate sunt esențiale pentru majoritatea proiectelor de design.

Caracteristicile includ: Rhino Render, un raytrace render cu texturi, denivelări, evidențieri, transparență, spoturi cu hotspot, unghi și control al direcției, lumini punctuale, lumini direcționale, lumini dreptunghiulare, lumini liniare, umbre și rezoluție personalizabilă, previzualizare în timp real, redarea în timp real a obiectelor selectate.
Nou în Rhino 8:
Tehnologie modernă de redare progresivă, inclusiv utilizarea avansată atât a procesorului, cât și a hardware-ului GPU.
Denoiseruri: Produceți redări frumoase într-o fracțiune de timp folosind Denoiseruri în Rhino. Aceste filtre Post Effect utilizează tehnici de inteligență artificială pentru a elimina „zgomotul” granulat din redările de schiță, reducând dramatic timpul pentru a obține o imagine de înaltă calitate.Redactare
Fiecare tip de proiectare fizică a produselor se bazează pe ilustrarea tehnică și desenul 2D pentru a comunica concis ideile, specificațiile și instrucțiunile oamenilor în proiectare, dezvoltare și fabricare. Scopul nostru pentru Rhino a fost de a facilita crearea de desene și ilustrații 2D pentru fiecare disciplină din fiecare sistem de notare și stil vizual folosit în întreaga lume.
În Rhino 8, am adăugat ...
Gestionarea aspectului: panoul vertical facilitează lucrul la un model cu machete prin adăugarea unui panou vertical pentru gestionarea aspectului.
Câmpuri de text îmbunătățite: Câmpurile de text sunt expresii speciale din obiectul text care se pot actualiza dinamic atunci când este detectată o modificare a proprietății sau atributului legat.
Hatches Gradient și Transparent: Hatches Gradient și Transparent vă fac ilustrațiile, diagramele, schemele și orice reprezentare 2D mai frumoase.
Fabricare digitală
Proiectul de dezvoltare Rhino a început acum aproape 20 de ani pentru a oferi designerilor marini instrumente pentru construirea de modele de calculatoarecare ar putea fi utilizate pentru a conduce echipamentele de fabricație controlate digital utilizate în șantierele navale.
Continuăm să ne concentrăm asupra faptului că desenele sunt utile numai după ce sunt construite și în mâinile consumatorilor. Odată cu scăderea rapidă a costurilor de fabricație digitală și a tehnologiei de imprimare 3D, tot mai mulți designeri au acum acces direct la echipamente de fabricație digitală 3D.
Deși nu suntem experți în toate procesele de fabricație sau construcție, ne concentrăm pe asigurarea faptului că modelele Rhino pot fi suficient de exacte și accesibile tuturor proceselor implicate într-un design care devine realitate.


Captură 3D
Captarea datelor 3D existente este adesea unul dintre primii pași într-un proiect de proiectare. Rhino a susținut întotdeauna în mod direct atât hardware-ul de digitalizare 3D, cât și datele din cloud de puncte scanate 3D.
Scannerele 3D au devenit mai rapide și mai ieftine, făcând fișierele de scanare uriașe mai comune.
Suportul pe 64 de biți al Rhino și suportul îmbunătățit pentru coprocesoarele grafice au făcut posibilă lucrul cu acești nori de puncte mari.
LiDAR captează date 3D despre teren pentru agricultură, arheologie, conservare, geologie, planificarea utilizării terenurilor, topografie, transport, plus parc eolian, fermă solară și optimizarea implementării turnului de celule. 
Inspecție și analiză
Realizarea proiectării necesită modele 3D de înaltă calitate în fiecare fază de proiectare, prezentare, analiză și fabricație. Rhino include instrumente pentru a vă asigura că modelele 3D utilizate pe parcursul procesului dvs. sunt de cea mai înaltă calitate posibilă.
Nou în Rhino 8:
EdgeContinuity folosește acum fire de păr pentru a vizualiza distanța, tangența și curbura dintre o pereche de margini.
PointDeviation: S-au adăugat statistici privind distanța maximă și distanța minimă.
Clash Detection: o nouă componentă Grasshopper.Detalii

Categorii

Te-ar putea interesa si

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review