SketchUp Pro 2022 + V-ray 5 for SketchUp - Bundle - 1 an

3.600,00 RON (TVA inclus)
-

Descriere

Livrare in 24h.

Pachetul include:

  • SketchUp Pro 2022 - licenta valabila pe perioada de 1 an
  • V-ray 5 for SketchUp- licenta valabila pe perioada de 1 an

SketchUp Pro 2022

Fara a se adresa unui domeniu specific, SketchUp este instrumentul de modelare al multor profesionisti si pasionati implicati in proiecte de arhitectura, peisagistica, planificare urbana, constructii, proiectanti de mobilier dar si artisti, sculptori, dezvoltatori de jocuri 3D, designeri si nu de putine ori chiar ingineri.
SketchUp este usor de utilizat, intuitiv si in acelasi timp o platforma solida pentru a crea si prezenta modele 3D de calitate profesionala, folosind instrumente de desenare simple dar in acelasi timp de foarte buna acuratete.

V-ray 5 for SketchUp

Usor de invatat si usor de utilizat, V-ray aduce in SketchUp un set complet de instrumente pentru randari profesioniste cu ajutorul carora se poate randa totul si orice, de la modele simple pana la cele mai complexe scene 3D.
Versiunea 5 pentru SketchUp 2021 aduce o interfata noua, reproiectata pentru o viteza mai buna de lucru si un grad de confort al utilizatorului mai mare. Pe langa asta, biblioteca cu 500 de materiale noi de tip drag&drop, system distribuit de randare pe mai multe masini din retea simultan, sectiuni 3D prin cladiri, perspective cu atmosfera realista, functia V-ray Fur pentru a crea iarba, materiale textile, covoare si randarea VR-ready pentru dispozitivele de realitate virtuala.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse similare