SketchUp Pro 2023 - 3 ani

4.960,00 RON (TVA inclus)
-

Descriere

SketchUp Pro - 3 ani

Livrare in cateva ore dupa confirmarea platiiSketchUp este usor de utilizat, intuitiv si in acelasi timp o platforma solida pentru a crea si prezenta modele 3D de calitate profesionala, folosind instrumente de desenare simple cu o acuratete exrtaordinara.

SketchUp Pro

Ofera utilizatorului o suita de programe compatibile cu platformele Windows 64bits si Mac OS Sierra in care se regasesc SketchUp Pro, LayOut, 3D for Visual FX, Style Builder si Extension Warehouse alaturi de biblioteca 3D Warehouse.LayOut

Parte a suitei SketchUp, LayOut este un set de functii pentru cotarea, adnotarea si aranjarea in pagina a vederilor cu ajutorul caruia se realizeaza desenele de executie sau prezentarea modelelor 3D. Desenele realizate cu Layout pot fi exportate catre alte programe CAD in format DWG/DXF.

Fisierele LayOut sunt legate direct de modelul 3D, orice modificare a acestuia este urmata de modificarea vederilor. Fisierele –model pot fi stocate in cloud via Dropbox, Google Drive sau Trimble Connect.

Un document LayOut poate fi utilizat atat pentru tiparirea de inalta rezolutie cat si pentru prezentarile on screen.

Extensie Warehouse

Peste 400 de extensii ce se integreaza cu SketchUp Pro disponibile utilizatorului, continand functii si instrumente pentru randare, desenare, analiza energetica adresand domenii precum arhitectura, scenografia, constructiile, designul interior sau planificarea urbana

3D Warehouse

Continand peste 4 milioane de modele 3D gratuite, este cea mai mare si mai populara biblioteca de acest gen din lume. Orice utilizator SketchUp poate adauga sau utiliza modelele disponibile in 3D Warehouse. Totodata biblioteca a devenit un mod facil pentru producatori de a mentine si publica cataloage de produse disponibile proiectantilor.

SketchUp a creat o retea de dezvoltatori certificati (Certified Content Developers), in scopul de a obtine modele 3D profesionale pentru diferite organizatii interesate.3D For Visual FX

Datorita modului intuitiv si rapid in care sunt concepute modelele 3D, SketchUp a devenit instrumentul favorit al programatorilor si dezvoltatorilor de jocuri incepand de la stadiul de design conceptual pana la faza de detaliere complexa.

Folosind plugin-uri disponibile in Extension Warehouse, se pot realiza modele si prezentari pe suport hardware de tip Augmented Reality (AR) si Virtual Reality (VR) incluzand Google Cardboard, Samsung Gear, Microsoft HoloLens si Oculus Rift

Style Builder

Este aplicatia cu ajutorul caruia se pot crea stiluri personalizate de linii ce vor aduce nota personala in proiecte si modele.

Stilurile de linii sunt create pornind de la linii desenate manual pe hartie sau digital cu ajutorul unui program de editare imagini. Odata create, acestea pot fi aplicate pentru toate desenele unui proiect, pot fi partajate cu echipa de colaboratori sau cu intreaga comunitate de utilizatori SketchUp.
Detalii

Categorii
Brand

Te-ar putea interesa si

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review