Descriere

TopoLT V16 – abonament anual


TopoLT V16.0.0.0 – V16.0.0.2 (Octombrie 2023)

A fost adăugată comanda DrawGeoRef pentru a desena imaginile georeferenţiate dintr-un director.

În fereastra GenCP a fost adăugată lista de mesaje pentru o gestionare facilă a mesajelor de eroare şi de atenţionare. Folosiţi clic şi dublu clic în această listă pentru a identifica referinţele către câmpurile la care se referă mesajele. În fereastra cu mesaje aveţi posibilitatea de a desena conturul obţinut prin unirea parcelelor sau puteţi desena golurile rămase între parcele.

Pentru lucrările de cadastru sporadic au fost extinse verificările referitoare la geometria parcelelor.

Au fost introduse opţiuni noi pentru a şterge fişierele vechi la salvarea documentelor din fereastra GenCP. Tot in această fereastră a fost adăugată comanda de salvarea doar a fişierului CPxml.

În fereastra GenCP acum poate fi salvat fişierul CPxml şi documentele cadastrale chiar dacă datele sunt incomplete. Astfel puteţi genera cererea, declaraţia, contractul de prestări servicii şi unele procese verbale înainte de a face măsurătorile, documente ce vor fi semnate de beneficiar.

Au fost modificate fişierele model cu declaraţiile titularilor. La informaţiile suplimentare despre lucrare a fost introdusă posibilitatea de a selecta bifările din declaraţie şi au fost introduse atribute noi ce sunt folosite pentru aceste bifări.

În ferestrele cu lista de mesaje acum se pot afişa într-o fereastră mesajele folosind tasta <Alt> cu clic pe mesaj.

În ferestrele de vizualizare a imobilelor acum se poate focusa pe punctul selectat din tabel.


TopoLT este un program ce conține unelte pentru aplicații 2D sau 3D și o serie de facilități de configurare a elementelor desenate, utile la realizarea de planuri topografice sau cadastrale,  modele tridimensionale al terenului, la calcularea volumelor de săpătură și umplutură, la georeferențierea imaginilor raster, cât și la printarea automată.

TopoLT rulează împreună cu AutoCAD, BricsCAD si ZWCAD, utilizând funcţiile de desenare ale acestor programe, la care se adaugă funcţiile specifice necesare pentru realizarea planurilor topografice şi cadastrale în format digital conform standardelor de proiectare.  TopoLT este aplicatia ideala pentru planurile topografice in Romania. De 25 de ani acesta aplicatie ajuta inginerii topografi la realizarea lucrărilor topografice și cadastrale. TopoLT reprezintă o soluție completă pentru proiectele de topografie și cadastru, în prezent incluzând și funcții pentru cadastru general. 


TopoLT prezinta compatibilitatea maxima cu aplicatiile AutoCAD, BricsCAD și ZWCAD.


Posibilitate de personalizare si conceput pentru a fi usor de utilizat. Fişierul de interpretare a codurilor și cel de layere se pot personaliza de către fiecare utilizator. Acestea ajută la automatizarea procesului de import puncte și desenare.


Programul permite raportarea coordonatelor dintr-un fisier sau echipament topografic, transmiterea coordonatelor din desen către echipamentul topografic, refacerea și generarea tabelului cu coordonate.
Aplicația permite calcule topografice. De exemplu, pot fi calculate coordonatele punctelor radiate ca puncte polare, cât şi prin intersecţii înainte.


În TopoLT se poate realiza modelul 3D al terenului și al curbelor de nivel la diferite echidistanțe, tăierea sau mutarea modelului 3D, vizualizarea acestuia.

TopoLT permite calcularea volumului ce se formează între un model 3D şi un plan de cotă sau volumul ce se formează între două modele 3D și afișarea valorilor pentru săpătură și umplutură.


TopoLT permite generarea de parcele noi, detașări simple și multiple folosind diferite metode pentru detașare (paralelă, paralelă cu o direcție, perpendiculară, proporțională, printr-un punct obligat, deschidere obligată), recalcularea suprafețelor parcelelor, afișarea tabelului cu parcelele generate.


Programul TopoLT permite georeferențierea imaginilor și salvarea imaginilor georeferențiate, tăierea, repoziționarea, redimensionarea sau unirea mai multor imagini.

Folosind această comandă se pot desena în Google Earth poligoane (polilinii închise), trasee (polilinii deschise) şi puncte folosind modele de transformări de coordonate. La instalare sunt predefinite modelele de transformare uzuale pentru România.


Aplicația conține funcții pentru interpolarea punctelor, introducerea de puncte noi și căutarea acestora în desen, mutarea și ascunderea textului unui punct, redenumirea, schimbarea cotei sau codului unui punct.


În TopoLT se poate desena automat caroiajul și este posibilă automatizarea printării, crearea de View-uri cu planșe, încărcarea numărului planșei și desenarea acesteia ținând cont de formatul hârtiei și tipul imprimantei.Detalii

Categorii
Brand

Te-ar putea interesa si

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse populare