WinRAR 6.24 - licenta electronica, 10 utilizatori

990,00 RON (TVA inclus)
-
Cod produs - SKU WinRAR 5. 80

Descriere

WinRAR 6.24 - licenta electronica, 10 utilizatori

Livrare electronica pe email in cateva ore! 

Pentru mediul academic oferim discounturi de 25%

WinRAR este un manager de arhive foarte puternic. Poate arhiva datele dumneavoastra si poate reduce dimensiunea atasamentelor, decomprima RAR, ZIP si alte fisiere descarcate de pe Internet, si poate creea noi arhive in format RAR si ZIP.

Puteti testa WinRAR inainte de achizitie, prin intermediul versiunii Trial.

Beneficii aduse de folosirea WinRAR:

  • WinRAR suportă toate formatele de comprimare populare (RAR, ZIP, CAB, ARJ, LZH, ACE, TAR, GZip, UUE, ISO, BZIP2, Z and 7-Zip).
  • WinRAR este ideal pentru fişierele multimedia. WinRAR recunoaşte şi selectează automat cea mai bună metodă de comprimare. Algoritmul de comprimare special comprimă fişiere multimedia, executabile precum şi biblioteci de obiecte. 
  • WinRAR permite să împărţiţi uşor arhivele în volume separate, putandu-le salva, de exemplu, pe mai multe discuri. 
  • WinRAR este de asemenea ideal, în cazul în care trimiteţi informaţii pe web. Encriptarea parolei de 128 biti şi tehnologia sa privind semnătura autentificată vă asigură liniştea pe care o căutaţi. 
  • WinRAR este un program partajare, adică aveţi ocazia de a-l testa în amănunt. Programul poate fi folosit absolut gratis timp de 40 de zile! 
  • Licenţele WinRAR sunt valide pentru toate versiunile de limbaje şi platorme disponibile. Dacă aţi achiziţionat mai multe licenţe, puteţi chiar să îmbinaţi versiunile pentru a veni în întâmpinarea necesităţilor personale.

Detalii

SKU
WinRAR 5. 80
Categorii
Brand

Te-ar putea interesa si

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse populare