Descriere

Wondershare DemoCreator WIndows/MAC Licente Business

Livrare electronica in 24-48h

Înregistrare ecran și editare video simplificate pentru toți
Capturați demonstrații video, tutoriale, prezentări, jocuri și editați-le rapid ca un Pro.Înregistrați ecranul computerului
DemoCreator este un înregistrator de ecran inteligent pentru PC, pentru profesori, personal de birou, vloggeri și jucători, pentru a-și crea proiectele video cu ușurință.
Înregistrați-vă prezentările, demonstrațiile, tutorialele, jocurile cu jocuri audio și sistemele de pe tastatură pe ecran.
Desen în timp real al ecranului
Cu noile instrumente de desenare a ecranului în DemoCreator, puteți scrie și desena cu ușurință pe ecranul de înregistrare în timp real.
Mai mult, aveți permisiunea de a folosi reflectorul mouse-ului pentru a evidenția în mod clar orice punct cheie de pe ecran.
Capturați camera web
Doriți să vă înregistrați camera web pentru a vă exprima mai bine gândurile? Înregistratorul nostru funcționează perfect cu camera web și microfonul încorporat al computerului. Mai mult decât atât, puteți selecta și o cameră externă sau un microfon pentru crearea de videoclipuri prin webcam.
Ceea ce este mai surprinzător este că ți se permite să alegi rezoluțiile și rata de cadre preferate pentru proiectele video.
Inregistrarea sunetului de sistem și sunetul din microfon
Acest software de înregistrare a ecranului computerului va înregistra în mod implicit sunetul sistemului. Cu toate acestea, puteți dezactiva sunetul sistemului dacă nu aveți nevoie.


Zoom & Pan
Mărirea și micșorarea unui anumit obiect din videoclip vă ajută să atrageți atenția publicului și să le oferiți o vizualizare detaliată.
Mai mult, DemoCreator vă permite, de asemenea, să vă deplasați la stânga sau la dreapta pe un videoclip pentru a vă exprima mai bine ideile.
Efecte cursor
Adăugarea efectelor cursorului în videoclipurile înregistrate va ajuta la atragerea atenției spectatorilor și îi va face să-ți urmeze cu ușurință acțiunile.
Instrumente de adnotare
Adnotările fac videoclipurile mai informative adăugând text, desenând grafice sau inserând elemente. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a interacționa cu spectatorii dvs. Acest software de editare video vine cu adnotări puternice, inclusiv subtitrări, suprapuneri, săgeți, bule, bannere și efecte de estompare.
Șabloane de animație text
Indiferent dacă înregistrați o prezentare, un tutorial sau un curs online, adăugarea de animație la videoclipul dvs. vă poate face proiectul mai profesionist.
DemoCreator vă oferă până la 20 de șabloane diferite de animație text pentru deschizător video, titlu, subtitrare și credit final pentru a vă aduce videoclipul la un nou nivel.


Cerințe de sistem

Sistem de operare: Windows 7 / Windows 8.1 / Windows 10 (DOAR 64 de biți)
Procesor: procesor multicore Intel i3 sau mai bun, de 2 GHz sau mai mare
RAM: cel puțin 3 GB RAM (8 GB sunt necesari pentru videoclipurile HD și 4K)
Rezoluția ecranului: 1366 * 768 sau mai bună
Disc: cel puțin 2 GB spațiu liber pe hard disk pentru instalare (SSD-Solid State Disk recomandat pentru editarea videoclipurilor HD și 4K)

Detalii

SKU
WDCWMLB
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review