Wondershare EdrawMax Windows/Mac/Linux/Web Licenta Perpetua

1.350,00 RON (TVA inclus)
-
Cod produs - SKU WEMWMLWLP

Descriere

Wondershare EdrawMax Windows/Mac/Linux/Web Licenta Perpetua

Livrare electronica in 24-48h


Organigrama simplificată
EdrawMax Online este tot ce aveți nevoie pentru a spune povești vizuale puternice sub formă de diagrame, prezentări, infografii și alt conținut vizual.Mai puternic decât Visio
EdrawMax Online vă permite să creați cu ușurință peste 280 de tipuri de diagrame, de la diagrame tehnice la infografice atractive, care lasă Visio cu mult în urmă.
Compatibilitate multiplataforma
EdrawMax Online este disponibil pe web și pe desktop, astfel încât să puteți crea și distribui ori de câte ori vă inspiră. Ca aplicație bazată pe web, EdrawMax Online acceptă tot felul de sisteme de operare precum Windows, Mac și Linux și toate browserele populare precum Chrome, Firefox, IE și Safari.


Siguranța este numele nostru de mijloc
Toate informațiile și transferurile de fișiere sunt securizate cu cel mai înalt nivel de criptare SSL. Nimeni nu va putea accesa fișierele tale fără permisiunea ta. Într-o singură frază, sunteți stăpânul datelor dvs. și confidențialitatea dvs. este 100% protejată.
Cum functioneaza
3 pași pentru a vă pregăti vizualele
1. Alegeți vizualizarea
Fie că aveți nevoie de o diagramă de bază sau de o grafică complexă de afaceri, EdrawMax Online Portfolio vă oferă o gamă largă de opțiuni de vizualizare diferite.
2. Adăugați datele dvs.
Puteți introduce datele dvs. utilizând bara laterală simplă, alegeți să importați foi de calcul din Excel, Google Documents.
3. Exprima-te
Adăugați rezultatul la diapozitive și documente sau partajați-l direct în toate canalele dvs. de socializare.

Detalii

SKU
WEMWMLWLP
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review