Descriere

Wondershare MindMaster Windows/Mac/ Licenta Business

Livrare electronica in 24-48h


MindMaster: un software de mapare completă
MindMaster este un instrument de cartografiere a minții versatil, ușor de utilizat și profesionist. Disponibil pe mai multe platforme, inclusiv pe PC, tabletă, mobil și web, puteți crea hărți mentale și le puteți accesa de pe fiecare platformă. Cu acest excelent instrument de cartografiere a minții colaborativ, lucrul cu colegii de echipă nu a fost niciodată mai ușor.
Construiți harta mentală pe care o doriți
Alegeți cea mai bună structură, stil, temă și culori pentru a vă exprima ideile. Adaptați-vă hărțile mintale cu posibilități infinite.
În plus față de harta radială tradițională, avem și o hartă de arbore, cronologie, hartă sectorială, hartă circulară și hartă cu bule.
Găsiți rapid un stil potrivit cu cele 33 de teme predefinite. Ar trebui să existe una care să vă facă să vă evidențiați harta mentală.
Utilizați clipart-urile noastre gata făcute pentru a vă decora hărțile mintale și a vă vizualiza ideile creative.
Personalizați fiecare detaliu
Schimbați culoarea de umplere, linie și ramura după cum doriți. Alegeți diferite stiluri de conexiune. Înlocuiți forma subiectului cu oval, hexagon, romb, stea și multe altele.
Lăsați-vă harta mintală să vorbească tare și cu precizie adăugând mai multe informații, cum ar fi înștiințări, relații, rezumate, semne, note, hyperlinkuri și așa mai departe.
Mod de brainstorming
Cu modul de brainstorming, puteți efectua în mod eficient sesiuni de brainstorming. Înregistrați idei cu culori diferite în panoul din stânga și trageți-le ulterior în panoul din dreapta pentru a genera o hartă mentală


Managementul proiectelor și sarcinilor
Treceți la vizualizarea Gantt pentru a urmări data de începere / sfârșit a sarcinii și progresul. Informațiile despre activități sunt, de asemenea, editabile în modul Gantt.
Modul diagramă Gantt
Adăugați sarcini direct pe nodurile hărții mintale și generați o diagramă Gantt cu un singur clic.
Etichetă și resurse
Adăugați resurse la sarcini și filtrați sarcinile după resurse.
Urmărirea progresului
Vizualizați sarcinile, datele, precum și procentul de finalizare. Urmăriți progresul în timp real.
Cu doar câteva clicuri, vă puteți prezenta cu ușurință harta mintală uimitoare în fișierul MS PowerPoint.
Disponibil pe mai multe dispozitive
Indiferent că sistemul de operare al computerului dvs. este Windows, macOS sau Linux, puteți vizualiza, edita și salva cu ușurință fișierele. În același timp, puteți utiliza MindMaster pe dispozitivul dvs. mobil și pe web.
Exportați și distribuiți
Puteți exporta cu ușurință hărțile mintale în alte fișiere, cum ar fi Office, PDF și fișiere grafice. Între timp, puteți împărtăși și munca dvs. fantastică pe Facebook și Twitter prin link-urile de partajare!
.Detalii

SKU
WMMWMLB
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review