Descriere

Wondershare PDFelement PRO Windows/MAC Licenta Educationala

Livrare electronica in 24-48h

Licenta educationala are aceleasi caracteristici tehnice si functionale ca licenta business, producatorul ofera discounturi substantiale pentru zona educationala. Acest soft poate fi achizitionat doar de catre categoriile mentionate mai jos:

Studenti, organizatiile academice, biblioteci, muzee, organizatiile non-profit, profesori. 


Preia controlul muncii tale cu cel mai simplu mod de a crea formulare și documente PDF.
Proiectat pentru a vă ajuta să comunicați mai ușor, mai rapid și mai bine cu PDF-urile.Parole și permisiuni
Controlați accesul la PDF-urile dvs. aplicând protecție prin parolă sau permisiuni pentru a restricționa tipărirea, copierea sau modificarea.
Ștergeți permanent informații sensibile, inclusiv text și ilustrații specifice din documentele dvs. PDF.
Aplică semnături digitale
Adăugați semnături digitale certificate pentru a ajuta destinatarii să valideze autenticitatea și integritatea documentelor.

Creează
Convertiți sau scanați în PDF o gamă largă de formate de fișiere pe care oricine le poate vizualiza, cu orice cititor PDF, pe aproape orice dispozitiv.
Editați rapid și ușor documente PDF, inclusiv scanări fără a reveni la fișierele sursă.

Transformați orice PDF în și din Microsoft Word, Excel și PowerPoint fără a pierde fonturi și formatare.Comentarii
Examinați și marcați PDF-urile utilizând un set complet de instrumente pentru comentarii. Vizualizați comentariile sau accesați marcajul pentru examinare într-un singur panou unificat.
Obțineți informațiile de care aveți nevoie și ajutați participanții să vadă și să dezvolte comentariile altor recenzori asupra documentelor dvs. PDF.
Semnează
Definiți fluxurile de lucru pentru semnături și trimiteți PDF-uri altora pentru aprobarea semnăturii și executarea contractului.
Creare formular cu un singur clic
Transformați orice formular care nu poate fi completat realizat în Word, Excel sau orice altă aplicație într-un formular PDF care poate fi completat și editabil cu un singur clic.
Editați formularele
Trageți și fixați pentru a crea formulare PDF sau web în câteva minute. Faceți orice câmp completabil adăugând câmpuri de text, casete de selectare, butoane și multe altele.
Colectați datele formularului
Colectați cu ușurință datele pregătite pentru analiză de la clienții dvs., creând formulare PDF care pot fi completate din hârtie sau din fișiere electronice existente.


Detalii

SKU
WPDFEPROLE
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review