Compania Expert Zone SRL activeaza in piata vanzarilor de soft inca din anul 2013. Venim in intampinarea clientilor persoane juridice, companiilor de stat, organizatiilor guvernamentale, persoanelor fizice, categoriilor de elevi, profesori sau institutii de invatamant si ONG-uri.

Expert Zone a fost fondată în anul 2013, din dorinţa de a oferi pe piaţa românească software licenţiat, direct de la producători. Ştiute fiind întârzierile cu care pătrundeau în ţară ultimele versiuni ale unor programe des utilizate de către posesorii de PC-uri, ne-am propus realizarea unui canal de distribuţie prin care să scurtăm sinuosul drum al posesorilor legali de soft către ultimele apariţii în domeniu.

Va oferim programe software pentru calculator, oferta financiara si consultanta tehnica in vederea achizitiei.

Clientii nostri sunt cele mai mari agenții de publicitate, tipografii, studiouri de web design, bănci, universități și instituții de administrație publică, precum și companii multinaționale.

In portofoliul nostru de produse regasiti software de la producatori precum: Abby, ACDSee, Adobe, Autodesk, Bitdefender, Corel, EndNote, ESET, Google, JET Brains, Magix, MathType, Microsoft, Navicat, Parallels, Quark, TeamViewer, TopoLT, Vegas, WinRAR, ZWSoft.

Pentru cereri de oferta sau informatii tehnice va rugam sa ne contactati prin email sau telefon.


Telefon: 0725.638.065
vanzari @ licentepc.ro
Adresa sediu social: Str. Sold. Iosif Ion, Nr. 9
Sc Expert Zone SRL / RO31266798 / J40/2285/2013