În magazinul nostru www.licentepc.ro  veți găsi doar software-uri originale, care provin de la canalele oficiale de distributie ale producatorilor.

Oferta noastră include doar produse noi din editia curentă. Produsele BOX sunt distribuite ca o cutie sigilată din fabrică cu o cheie de produs și, de obicei, suport de instalare CD/DVD. 

Nu interferăm în niciun fel cu conținutul pachetului.Licențele electronice distribuite sub formă de certificate de licență personale (sau companie) dedicate cu numere unice de înregistrare - se trimit prin e-mail.


Certificatul include o cheie de produs și un link de descărcare. 
Programele achiziționate sub forma unei chei electronice ESD sunt trimise clientului prin e-mail - cheia produsului cu un link pentru a descărca versiunea achiziționată a programului.
 

Fiecare client care achiziționează software-ul primește un document sub forma unei facturi cu TVA.


Impotriva pirateriei - jucați corect!

 Vorbim de pirateria software în cazul copierii sau vânzării ilegale de software, sau al utilizării necorespunzătoare a unei licențe.

Pirateria include descărcarea de versiuni ilegale ale produselor, numere de serie ale produselor, programe care generează chei de înregistrare și programe concepute pentru a distruge securitatea software-ului. Software-ul piratat, pe lângă faptul că este ilegal, poate reprezenta și o amenințare pentru buna funcționare a produsului și pentru securitatea datelor personale și a reputației utilizatorului.


 Frumusețea software-ului original

 Achiziționarea unui software autentic de la un reseller autorizat vă oferă acces la asistență tehnică, precum și la actualizări ale produsului și versiuni mai noi. Toate produsele  sunt supuse unor teste de calitate, care le garantează siguranța, stabilitatea funcționării și absența malware-ului, virușilor și vulnerabilităților sistemului.


Cum recunosc software-ul piratat?

 

  • Verificați prețurile - nu aveți încredere în reduceri mai mari de 50%.
  • Atenție la calitatea ambalajului - ambalaj care diferă de ambalajul produselor oferite de alți vânzători și de producător pe site, cel mai probabil conține un produs ilegal.
  • Verificați dacă software-ul vine cu un EULA - dacă nu, software-ul nu este autentic.


 Pirateria pe Internet
 Internetul facilitează pirații de software care oferă produse în rețeaua BitTorrent, programe care generează înregistrarea software-ului  și numere de serie, chei sparte și alte tipuri de software ilegal. Cu toate acestea, nu merită să vă asumați riscul. Să aruncăm o privire la daunele pe care software-ul ilegal îl poate face:


 Fără utilizare a produsului sau suport tehnic
 Este dificil sau chiar imposibil să obțineți ajutor atunci când descărcați un program ilegal din rețeaua BitTorrent sau cumpărați un software sau un program contrafăcut a cărui securitate a fost ruptă. Este posibil să nu puteți accesa sursa software atunci când este detectată o problemă. Utilizatorul rămâne singur cu problema.


 

Software-ul obținut ilegal conține adesea viruși
 Software-ul piratat nu este doar ilegal, ci poate fi și periculos. Programele încorporate pot introduce viruși și programe malware în computer în timpul instalării. Și deși programele antivirus oferă un anumit nivel de securitate, ele nu sunt complet sigure. Utilizarea de software ilegal vă pune în pericol întregul sistem.


 

Pericol de furt de identitate
 Hoții pot fura informații personale prin trackere ascunse încorporate în software-ul contrafăcut. Pirații de acest tip nu profită doar din vânzarea de software a cărui securitate au piratat-o ​​anterior. De asemenea, sunt interesați să poată accesa informații despre contul bancar al unui utilizator și alte date sensibile. Nu vă lăsați tentați de un program ilegal din rețeaua BitTorrent sau de un program care generează o cheie de înregistrare pentru software-ul respectiv. Riscul este prea mare!


 

Software contrafăcut
 Contrafacerea apare atunci când mai multe copii ale software-ului sunt realizate și distribuite ilegal pe CD sau DVD. Ocazional, falsificatorii pot folosi siglele și mărcile comerciale producatorilor pentru a crea impresia că un produs este autentic. În caz contrar, este ușor de spus că produsul este contrafăcut. Dacă numele este scris de mână sau ambele fețe ale carcasei CD sau DVD sunt goale, puteți fi sigur că produsul nu este original. Problema în aceste situații este că pirateria crește costul computerelor și al software-ului. Prin urmare, folosirea cu bună știință a programelor ilegale este contraproductivă. Ele pot fi comparate cu simularea de greșeli în fotbal. Jucătorii fac acest lucru pentru a-și crește șansele de câștig,


 

Pirateria în rândul utilizatorilor finali
 Pirateria utilizatorului final are loc atunci când un utilizator copiază sau distribuie copii ale software-ului fără a cumpăra o licență valabilă pentru a utiliza mai mult de o copie.

De exemplu:

  • Companiile cumpără o licență pentru mai multe locuri, dar fac copii suplimentare ale software-ului.
  • Companiile oferă angajaților acces la software printr-o rețea, dar nu monitorizează numărul de copii descărcate pentru a se asigura că respectă termenii acordului de licență.
  • Companiile sau utilizatorii partajează software cu prietenii, permițându-le să copieze ilegal produsul fără a cumpăra o licență.


 

Utilizarea software-ului ilegal vă poate distruge reputația profesională
 Întreprinderile și profesioniștii care folosesc cu bună știință software piratat sau fac copii ilegale ale software-ului riscă mult mai mult decât perspectiva unei amenzi. Ei riscă o pierdere permanentă a reputației și a clienților. Este nedrept față de clienți, parteneri de afaceri și angajați - mai ales dacă este nevoie să închideți afacerea.


 Softlifting
 Vorbim despre softlifting atunci când achiziționați o singură licență de utilizare a programului și apoi o instalați pe mai multe computere, contrar termenilor contractului.


Pirateria pe piața gri
 Vorbim despre piraterie pe piața gri atunci când vânzătorii neautorizați oferă software la prețuri extrem de mici, care sunt dumping în comparație cu prețurile vânzătorilor autorizați. Pirateria pe piața gri ia mai multe forme:

 

Vânzarea de software OEM ilegal
 OEM-urile preinstalează software-ul pe hardware-ul pe care îl vând. Aceasta este o practică ilegală, cu excepția cazului în care producătorul de hardware a semnat un contract cu producătorul de software.


 

Vânzarea de software destinat instituțiilor de învățământ către organizații neautorizate
 Organizațiile care pot beneficia de licențe preferențiale pentru instituțiile de învățământ includ: școli și colegii acreditate, facultăți, studenți cu normă întreagă și studenți extramurali, organizații de guvernare academică, spitale, biblioteci, muzee și organizații non-profit religioase și caritabile. Dacă organizația dvs. nu este listată mai sus, nu sunteți eligibil să achiziționați software-ul educational.


 

Distribuirea numai a CD-urilor cu produse (numai a CD-urilor)
 Clienții pot achiziționa CD-ul produsului numai dacă CD-ul cu software original a fost deteriorat. Pentru a-și exercita dreptul de a achiziționa CD-ul cu software, clientul trebuie să aibă o licență de produs valabilă sau un produs în cutie. Utilizatorii care nu îndeplinesc cerințele de mai sus nu ar trebui să aibă CD-ul cu software.