Descriere

Licenta Email Microsoft Exchange Online Plan 1, subscriptie anuala, 1 utilizator


E-mail de clasă superioară sigur și fiabil, cu o cutie poștală de 50 GB per utilizator.


Păstrați controlul

Mențineți controlul asupra mediului dvs. în timp ce obțineți avantajul găzduirii e-mailului pe serverele Microsoft. Gestionați organizația eficient cu Centrul de administrare Exchange, o interfață ușor de utilizat, bazată pe web. Rulați eDiscovery in situ pentru datele Exchange, SharePoint și Skype for Business dintr-o interfață unică, prin Centrul eDiscovery.Cu politicile pentru dispozitive mobile, puteți să creați liste de dispozitive mobile aprobate, să impuneți blocarea prin PIN și să eliminați datele confidențiale ale firmei de pe telefoanele pierdute. Iar asistența telefonică la nivel IT este disponibilă 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

Securitate și fiabilitate

Exchange Online contribuie la protejarea informațiilor dvs. prin intermediul unor capacități complexe. Filtrarea antimalware și antispam protejează cutiile poștale. Capacitățile de prevenire a pierderii datelor împiedică utilizatorii să trimită din greșeală informații sensibile către persoane neautorizate. Datele dvs. sunt protejate de servere redundante la nivel global, capacități de calitate superioară de recuperare după dezastru și o echipă de experți de securitate care monitorizează permanent Exchange Online. Iar cu un timp de funcționare garantat de 99,9% și un acord de nivel al serviciului susținut financiar, puteți conta pe un e-mail permanent funcțional.Simplu de utilizat și de întreținut

Este mai ușor ca oricând să le oferiți utilizatorilor e-mailul de business de care au nevoie pentru a rămâne productivi. Aplicarea automată a corecțiilor reduce timpul și efortul necesar pentru întreținerea sistemului. Oferiți utilizatorilor o cutie poștală de arhivare, astfel încât să-și poată păstra toate datele importante într-un singur loc. Și le oferiți acces de oriunde la e-mail, calendar și persoane de contact, pe toate browserele importante și pe toate dispozitivele. Integrarea cu Outlook înseamnă că aceștia se vor bucura de o experiență de e-mail complexă și familiară, cu acces offline.


Caracteristici incluse

Capacități avansate de securitate

Exchange Online contribuie la protejarea informațiilor dvs. prin intermediul unor capacități avansate. Filtrarea antimalware și antispam protejează cutiile poștale.

Protecția datelor

Capacitățile de prevenire a pierderii datelor împiedică utilizatorii să trimită din greșeală informații confidențiale către persoane neautorizate. Datele dvs. sunt protejate de servere redundante la nivel global, capacități superioare de recuperare după dezastru și o echipă de experți de securitate care monitorizează permanent Exchange Online.

Fiabilitate

Cu un timp de funcționare garantat de 99,9% și un acord de nivel al serviciului susținut financiar, puteți conta pe un e-mail permanent funcțional.

Păstrați controlul

Mențineți controlul asupra mediului dvs., beneficiind în același timp de avantajul găzduirii e-mailului pe serverele Microsoft.

Centrul de administrare

Gestionați organizația eficient cu Centrul de administrare Exchange, o interfață ușor de utilizat, bazată pe web.

Descoperirea informațiilor electronice

Rulați descoperirea informațiilor electronice in situ în date din Exchange, SharePoint și Skype for Business, dintr-o singură interfață, prin centrul de descoperire a informațiilor electronice.

Securitate pe toate dispozitivele

Cu politicile pentru dispozitive mobile puteți să creați liste de dispozitive mobile aprobate, să impuneți blocarea prin PIN și să eliminați datele confidențiale de firmă de pe telefoanele pierdute.


Suport telefonic la nivel IT

Asistența telefonică la nivel IT este disponibilă 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână

Ușor de întreținut

Este mai ușor ca oricând să le oferiți utilizatorilor e-mailul de business de care au nevoie pentru a rămâne productivi. Aplicarea automată a corecțiilor reduce timpul și efortul necesar pentru întreținerea sistemului.


Cutie poștală de arhivare

Oferiți-le utilizatorilor o cutie poștală de arhivare pentru a-și putea păstra toate datele importante într-un singur loc.

Acces de oriunde

Oferiți utilizatorilor acces de oriunde la e-mail, calendar și persoane de contact, pe toate browserele importante și pe toate dispozitivele.


Integrarea cu Outlook

Integrarea cu Outlook înseamnă că aceștia se vor bucura de o experiență de e-mail complexă și familiară, cu acces offline.

Microsoft FastTrack pentru Microsoft 365

Microsoft FastTrack pentru Microsoft 365 este serviciul nostru dedicat succesului clienților, proiectat să vă ajute să treceți la Microsoft 365 fără probleme și cu încredere și să creați valoare în afacere mai rapid.

Descoperiți ce este posibil, planificați implementări reușite și activați utilizatorii și capacitățile noi în ritmul dvs. Accesați recomandări de bune practici, instrumente, resurse și experți care vă vor transforma experiența cu Microsoft 365 într-un succes.


Multi-Geo Capabilities în Microsoft 365

Gestionați-vă cerințele privind rezidența datelor globale și promovați transformarea digitală a organizației dvs. folosind controalele pentru locația datelor în funcție de utilizator din Microsoft 365. Multi-Geo este acum disponibil pentru Exchange Online și OneDrive.
Detalii

SKU
Q6Y-00003
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review